Czuję, że teraz dostaniemy 3-0 :D
Wersja do druku
Czuję, że teraz dostaniemy 3-0 :D
Niechaj przegraja ponownie 0-6 ale zeby przez caly mecz gryzli trawe i sobie pluca wypruwali :twisted: i nikt pozniej nie mogl im zarzucic ze nie walczyli na boisku :x ...a wtedy i moze sami Hiszpanie beda sie chcieli wymieniac koszulkami ;)
No ale mecz z Niemcami to bedzie smaczek ;)
Wczoraj piękny mecz byl, Jeleń rzadzi. Myślę, ze przy odpowiednim ustawieniu wygramy z Ukraina 1-0
Zgadzam się z poprzednikiem ;) A jeszcze ten przepiękny podkręcony strzał, który przeleciał trochę obok bramki... Jestem gotów zaryzykować stwierdzenie, że Jeleń to nasz najlepszy piłkarz za granicą. Wisła Płock wyszkoliła jednak niezłego snajpera :D Co do wczorajszego meczu to Auxerre jednak niestety nie wykorzystywało sytuacji pod koniec meczu, kiedy to mieli przewagę liczebną pod bramką Zenitu, lub gdy było 4 vs 4 zawodników. Gubili się wtedy i niestety chrzanili akcje, a szkoda bo mogli wygrać jeszcze więcej ;)
Poszaleli sobie chlopaki wczoraj.Zarzad nawet rozwaza opcje rozwiazania Zawiszy Bydgoszcz:
http://www.youtube.com/watch?v=oZ7gyTrAFqM
Każdy musi sobie poszaleć kiedyś, choć niekoniecznie w taki sposób ... :D
Ciekawe, że Lech w ostatnich 32 spotkaniach nie stracił więcej, niż jednej bramki (a w 19 zachował czyste konto). Albo Zieliński ustawia zespół zbyt defensywnie, albo Lech ma dobrych obrońców, a może i to, i to. O 20 wszyscy przed telewizorki, zapowiada się dobry mecz :D
Dobry i wygrany dla Lecha ;)
No ja prosto z kina poszedłem na stadion ;) Szkoda ,że przegraliśmy z żydzewem ale warto było pójść. Dzisiaj Lech mam nadzieję pokaże klasęCytat:
Zamieszczone przez zajac
Losowanie mnie się bardzo podobało, szczególnie grupa G. Real, AC Milan, Ajax i Auxerre. Barca ma chyba najłatwiejszą grupę. Jeszcze grupa A interesująca.