Nie idzie, bo ludzie którzy zrobili submoda póki co pozostawiają wiedzę dla siebie. Jeden z twórców moda z muzyką z RTW1 już zrobił moda z muzyką z RTR, chociaż 9 czerwca mi napisał, że ma mało czasu, ale pracuje nad samouczkiem ;P
Wersja do druku
Nie idzie, bo ludzie którzy zrobili submoda póki co pozostawiają wiedzę dla siebie. Jeden z twórców moda z muzyką z RTW1 już zrobił moda z muzyką z RTR, chociaż 9 czerwca mi napisał, że ma mało czasu, ale pracuje nad samouczkiem ;P
Święta racja. Dlatego bardzo martwi mnie brak Selei, on był motorem napędowym tych wszystkich udanych zmian i obawiam się, iż ten mod możne się bez niego niestety rozmyć pod naporem wszelkiej maści "znafców".Cytat:
Najgorszą rzeczą jaka stała się balansowi DeI było zbytnie kierowanie się opinią graczy. Poczatkowo Selea nie bał się nawet wprost wytykać ludziom głupotę ich argumentów, lecz z czasem i on uległ.
A wiadomo co się z nim dzieje i czy jest szansa, że wróci?
Właśnie nie wiadomo, dał info że za parę dni wróci i to było chyba dobry miesiąc jak nie dwa temu.
A kiedy można się spodziewać jakiejś najbliższej poprawki? Bo nie ukrywam, że zagrałbym sobie ale boje się tych automatycznych rozstrzygnięć i bugów jakie zgłaszają użytkownicy na TWC :D
Poprawki są nanoszone, ale sprawa jest też taka, że dużo bugów twórcy moda nie mają, bo sporo wywołuje sam steam, wersja w jednej części wielu z nich nie ma :D
W międzyczasie zapraszam do polubienia moda na naszej stronce fb, gdzie można ujrzeć część nieopublikowanych jeszcze informacji, np. nowa jednostka dla Partii :D
https://www.facebook.com/divideetimperamod
Stronka już dawno temu polubiona xD Co do Steamowej wersji to przestałem z niej korzystać kilka tygodni temu bo przytrafiały mi się różne bugi graficzne(np. znikające tekstury). Grając na jednoczęściowym Dei tego nie uświadczyłem.
Wiecie dlaczego nie mogę werbować niektórych jednostek? Pokazuje mi "ograniczenie prologu".. mam najnowszą wersję DeI, jako całość, nie ze steam' a :) Jeśli to istotne to gram Rzymem.
Musisz dojsc do odpowiedniej Reformy zeby je rekrotowac ( tak mi sie wydaje )
Reformy nic nie dają dalej jest ograniczenie prologu przy rekrutacji niektórych jednostek. Ja mam już ostatnią reformę i się to nie zmienia.Myślłem, że może ostatni poziom miasta coś da, ale niestety jeszcze nie mam wybudowanych ostatnich koszar dla legionów może to jest przyczyna?