Tak więc ilu nas jest? Może warto założyć nowy temat z kampanią, aby łatwiej zebrać chętnych? :)
Wersja do druku
Tak więc ilu nas jest? Może warto założyć nowy temat z kampanią, aby łatwiej zebrać chętnych? :)
To by byli Krzyżacy z Norwegią czy bez?
Na początku można zaznaczyć, że z Norwegią. Jeżeli nie będzie tylu chętnych to bez. Jest jakiś plik, który daje grywalnych norwegów?
Założę temat, jeżeli nikt nie ma nic przeciwko :D
Jak już Mefisto mówił też w Krzyżaków mogę pyknąć :)
Przepraszam ale z racji ciągłych rozjazdów nie będę na bieżąco na kompie ale jeśli dojdzie mnie tura proszę o info na PW czasami wglądam przez telefon na forum i będę miał czytelne info i postaram sie szybko reagować.
Z góry dzięki.
Ktos chetny na krucjaty- krzyzacy tp prosze jest mongolia do przejecia tura jest nie rozpoczeta.
Mogę przejąć tych Mongołów.
bardzo mi przykro ale nie jestem w stanie obecnie robić żadnych tur
Rezygnuję . Do przejęcia są państwa Genua w mko23 i Litwa w wk34 . Dania w Krzyżakach
Życzę wszystkim wszystkiego dobrego w nowym roku i patrząc obecnie na to co się dzieje w ko mam nadzieje że nie jest to jej ostatni agonalny oddech
No to niefajnie, ale już to przerabialiśmy kilka miesięcy temu, więc może historia się powtórzy:Cytat:
Zamieszczone przez Zachar
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez Frøya
Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez Frøya
Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Jeszcze Aragonia w MKO 23, której przejęcie uniemożliwiłeś innym chętnym graczom i obiecałeś mi 14 października, że ją dograsz do końca.Cytat:
Podsumowując - Zachar do tej pory grał w MKO 23 Genuą i Aragonią plus od czasu do czasu w zastępstwie za Maryniasza (Sycylia).
Może Frøya by przejęła po Zacharze "pełen pakiet" - czyli Aragonia wraz z Genuą, plus jeśli chce to może też robić tymczasowo za Sycylię.
O ile oczywiście Frøya jest nadal chętna by wziąć Aragonię ?? Zachar, masz jakiegoś zastępcę na Genuę ??
Witajcie cipaki, elita elit rozgrywek eu mp, sól eufi i tego forum tez, Pan i dziedzic tsa, Pontifex kurwximus Atomos I i niezwyciężony Pan ludów których długo by tu wymieniać, w swej łaskawości raczy was boleśnie pozapinać. A tak na serio nie jestem przekonany do takiego multi bez właściwego multi ale jako ze mam medka na steamie ,to mógłbym spróbować swoich sił, w oszukańczych rozliczeniach bitew wg przygłupiego ai :P