Tak z innej beczki, idzie ktoś na Batmana?:)
Wersja do druku
Tak z innej beczki, idzie ktoś na Batmana?:)
Ja :D Po tej strzelaninie ostygł entuzjazm ale Polska to nie USA. Ogólnie lubię batmana więc pójdę.
Był ktoś na Prometeuszu? Jestem ciekaw opinii.
Ha dziękuję za dobrą opinię! :D
Poszukuję czegoś w klimacie ,,Upadku" zna ktoś?
Upadek o adolfie czy Upadek z Michaelem Douglasem..?
Upadek o Adolfie. Może byc pokazane z perspektywy ruskich czy wszystko jedno kogo, chodzi mi o sam klimat a nie wydarzenie ;)
http://www.filmweb.pl/film/Hitler%3A+Na ... 2003-97334Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
SPOILERY !!!
Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Recenzja żałosna , byłem na filmie , ale jak idiota poszedł oglądać nie wiadomo co to i się zdziwił .
Chociażby na filmwebie jest w komentarzach bardzo dużo wyjaśnione , film fajny , tej recenzji nie ma co czytać. Oczywiście jest kilka niedociągnięć - jak np . maszyna ratująca życie , która skonstruowana dla mężczyzny z odpowiednimi poleceniami zrobiła cesarkę. No i ze zgubieniem się w tunelu też trochę lipa .
Nie obsikany a zwykła żrąca ciecz , którą stworzenie z siebie wypluło . Coś dziwnego ?Cytat:
Gdyby skończyli robić to kilka minut wcześniej, ujrzeliby, jak ich kompani są duszeni przez kosmiczną anakondę. Właściwie to jeden został przez nią tylko obsikany, a kiedy obcy sika, masz jak w banku, że będzie to kwas żrący wszystko.
Kretyn albo niewidomy , skoro nie widział jak bohaterka wstrzykuje sobie narkoze ( morfine , środek uspokajający czy co tam ) strzykawką.Cytat:
Niechcący wybiera maszynę obsługującą tylko mężczyzn, dlatego w akcie desperacji programuje maszynie zwyczajną operację. Bez narkozy, bo i po co?
KRETYN. Jakby się dowiedział o czym jest film i do jakiego filmu ( a właściwie serii ) filmów nawiązuje to by nie pisał takich bzdur !!Cytat:
Zabija głównego obcego złego za pomocą ryby, która była płodem, a w ciągu 15 minut urosła do monstrualnych rozmiarów, choć tak naprawdę obcy-zły nie ginie, bo z jego martwego ciała powstaje inny obcy zły.
Pewnie , w filmie science fiction , którego akcja ma miejsce prawie 100 lat wprzód używajmy amigi i pegazusa.Cytat:
Jak w każdym tego typu filmie mamy wielkie szklane, przezroczyste monitory obsługiwane dotykowo lub wyłącznie za pomocą klawiatury. Myszek na pokład statku nie zabrano. Wszystkie sprzęty mówią „dzień dobry panie jakiś tam”, ostrzegają „uwaga, tlenu zabraknie za 30 sekund”. Nieustannie wydają z siebie piskliwe dźwięki.
Zresztą poczytajcie sobie komentarze pod tą recenzją , to i sie dowiecie , że większość , która oglądała ma zupełnie inne zdanie.