-
Rozliczenia bitew to standard, do którego się szybko można habituować. :d
O dzięki niebiosom. Czy przypadkiem nie za banitę to się sprawdzi. ;) Takoż wbijaj se panie na to co nasz mistrz powyżej zostawił. W mko23 proponuję wziąć Aragonię, zostawiając Froyi Genuę... (z Sycylią), W wko34 też powstaje teraz poważna luka wschodnia. I o ile wedle wskazań mości Domena - zadziałałyby ci zmiany jakie zrobiliśmy w Krzyżakach - prosimy też do Danii.
Gwoli informacji dla zebranych... Wprowadzę w następującym tygodniu chyba kolejnego kolegę, więc nie musi być tak źle.
-
Szukam jakiegoś miejsca coś się znajdzie ?
-
Zależy co wziął (lub chce wziąć) Arcyżużel i czy Frøya coś wzięła (lub chce wziąć).
Jeśli nic nie wzięli to wolne są Aragonia, Genua, Sycylia w MKO 23, Litwa w WKO 34, Dania w najnowszych Krzyżakach.
Aragonia w MKO 23 w tym momencie ma turę, więc jak ktoś weźmie to może od razu zrobić.
-
To jeśli nic nie wzięli biorę Sycylię...
-
Jeśli weźmiesz Sycylię to możesz zrobić w zastępstwie za Aragonię, bo to sojusznik.
Poza tym tura i tak nie ruszy dalej dopóki ktoś nie zrobi za Aragonię.
Chyba, że MG (Mefisto albo Janker - dokładnie nie pamiętam, kto teraz jest MG?) zrobi.
Zajrzyj też do ambasad bo Sycylia ma dwa stalowe pony i kilka innych paktów i sojuszów.
-
Zajrzę, a tury Aragonii nie zrobię bo jeszcze niemam moda :)
-
W mko23 byłem MG tylko w zastępstwie za Jankera, który ma się już przecie dobrze.
-
Janker, dzięki, tylko że to jest sejw do Polski a nie do Węgier (po Aragonii jest Polska). Przekazałem Markusowi.
-
Moja wypowiedź wyżej odnosiła się do posta Jankera, w którym jako MG wstawił link do tury w MKO 23.
Jakimś cudem później ten post Jankera zniknął (ale wcześniej zdążyłem pobrać sejwa) - o co biega ??
Przy czym Janker pisał, że to był link do tury Węgier ale to była Polska, więc przesłałem sejwa Markusowi.
-
Usunąłem post, bo myślałem, że wrzuciłem zły link, a jako że od Domena dostałem info, że Markus otrzymał link, to go nie wrzucałem drugi raz...