Witajcie. Jest może jakaś szansa na jakieś nowe źródło instalki V wersji Megasubmoda bo z przekleju bardzo dziwnie i wolno się pobiera (zaczynałem kilka razy i nigdy nie mogłem pobrać do końca)
Wersja do druku
Witajcie. Jest może jakaś szansa na jakieś nowe źródło instalki V wersji Megasubmoda bo z przekleju bardzo dziwnie i wolno się pobiera (zaczynałem kilka razy i nigdy nie mogłem pobrać do końca)
Jak znasz taki serwer, gdzie można wrzucić plik ponad 600 MB bez dzielenia na kilka mniejszych to daj namiar i wrzucę.
Pobierasz Google Chrome? Dała radę.
Mr.M - spróbuj może pobrać jakimś download managerem? Nie przerwie, a i może szybciej pójdzie.
Spróbuje chromem bo mozilla dziwnie się zachowuje i winda nie pozwala mi otworzyć. Odezwę się jak pobiorę. Dzięki za pomoc :)
Panowie, mam taki problem, że przy uruchamianiu kampanii Full (Light nie sprawdzałem, nie interesuje mnie) wyrzuca mi błąd, dołączam screena tego błędu. Dodam, że problem pojawia się dopiero teraz, gdy zainstalowałem Megasubmoda w wersji V. Wcześniej miałem wersję II i nie było żadnych błędów czy nawet CTD przez pół roku gry. Co ciekawe, błąd pojawia się tylko przy uruchamianiu kampanii Bellum, bitwy w BC działają normalnie, kampanie i bitwy czystego Kingdoms również. Bawiłem się oczywiście ustawieniami grafiki i przy żadnej kombinacji nie mogę uruchomić kampanii.
http://s6.ifotos.pl/mini/Beztytuup_ephnqas.png
Błąd dotyczy sprzętu nie Bellum. Na starym kompie miałem go w różnych modach, w Bellum też. Usuń map.rwm z kampanii Full i obniż ustawienia grafiki. Powinno odpalić.
To nie to. Przy najniższych możliwych ustawieniach kampania nie działa, a bitwy działają płynnie na najwyższych możliwych.Cytat:
Zamieszczone przez Araven
Coś źle zainstalowałeś, ponad 100 pobrań i ludziom działa kampania.
Map.rwm usunąłeś z kampanii full jak pisałem?
Może mod OiM2 wgrywałeś? On ingeruje w pliki podstawowej gry.