Cytat:
Zamieszczone przez Araven
ponad 100? Prawie 400 i to samej wersji V ;)
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez Araven
ponad 100? Prawie 400 i to samej wersji V ;)
Ups bazowałem na ilości pobrań fixa nr 1 do Megasubmoda V. No, no. Ponad 400, nie spodziewałem się.
Nowa muza będzie?
Będzie, mam już sporo nowych fajnych kawałków, ale to za jakiś czas. Dozbiera się jeszcze jakieś drobne poprawki i zrobi jakiegoś patcha albo nowego megasubmoda.
Byłoby super. Może się uda też dorobić sporo tekstur z Broken Crescent dla Bizancjum i Gruzji. Ale to się zobaczy.
Dziwna sprawa, z którą nie mogę sobie poradzić. Okazało się, że po reinstalacji całej gry i moda oraz zmianie sterowników na nowsze mod się uruchamia, ale obiekty na mapie strategicznej są strasznie nieproporcjonalne, wysokość dobra, ale za mała szerokość. Wygląda to strasznie. Tak to wygląda przy rozdzielczości 1024 x 768, przy wyższych mapa wygląda okej, ale znowu rozjechane jest UI. Mam dość :D Chyba dam sobie spokój z grą do czasu zmiany laptopa.
Ustaw rozdzielczość taką jak dla Twego laptopa, domyślną dla niego.
@Lectre: albo w opcjach włącz/wyłącz opcję wide screen.
Waćpanowie macie po kracie browarów :D Samo wyłączenie ekranu panoramicznego niczego nie zmienia, ale w połączeniu z wyłączoną synchronizacją pionową wszystko jest nareszcie poprawnie i to niezależnie od rozdzielczości. Dziękuję pięknie.
Witam.
Na wstępie chylę czoła i czapki z głów Panowie za waszą pracę.
Mam pytanie dotyczące drzewka polskiego monarchicznego - Władysław II Wygnaniec figuruje w nim jako syn Władysława Hermana, czy to zabieg specjalny? To tylko tak w kwestii poprawności historycznej :)
A pytanie drugie: czy Polska może używać flot handlowych, a jeśli tak to jak to technicznie zrobić :) (pomijając budowę portów)
Pozdrawiam.
Nie czytałem 70 stron postów więc jeśli powtarzam pytania to wielkie nieodżałowane sorki :)
Przeczytaj poradniki do Bellum: viewtopic.php?f=367&t=8785 o flotach handlowych też jest.
Z Wygnańcem to pewnie błąd Włochów, ale i tak wielki szacunek dla nich za ich wiedzę historyczną.