Chodzi mi o wszystkich "sezonowcow" nie tylko jednej i konkretnej druzyny ;)
Wersja do druku
Chodzi mi o wszystkich "sezonowcow" nie tylko jednej i konkretnej druzyny ;)
Nigdy nikt oczywiście nie wpadnie na to, że niektórzy są zauroczeni poziomem i pięknem gry tych zespołów... :P No ale oczywiście lepiej dojść do pochopnych wniosków...Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Zdaje sobie z tego sprawę, ale chciałem trochę nawiązać też do wcześniejszej rozmowy o Juve :PCytat:
Zamieszczone przez zajac
Przy okazji, ten człowiek się chyba nie starzeje :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=wTtfRoSPdW0
spokojnie, nie wszyscy są przywiązani do klubu z regionu a że wiele osób lubi taki i owaki zespół i przyjedzie aby go obejrzc(nie kibicować ) to myśle że nic złego bo oni konto klubu i wypełnią ten 40 tysięcznik w poznaniu bo mimo iż nie ma co sie martwić o frekwencje to wiadomo bilety będą grubo zawyzone i kaska niezła będzie mogła wpaść , gożej by było jakby to wyglądało jak na Wiśle kiedyś że nagle pół polski zwala sie do Krakowa bo niby są kibicami Wisły , albo są kibicami Wisły i chcą jechać do Barcelony czy Madrytu(choć tutaj to nie grozi bo nikt w Poznaniu kto nie spełnia pewnych wymagań nie pojedzie choćby nie wiadomo co robił ). Sam jestem przeciwny kibicowania przez tzw ekran ale co zrobić nie każdy ma taką psyhę jak ja żeby jechać za swoim zespołem mimo iz kolejnego dnia jakis super ważny egzamin XD i ja to wiem i szanuje.
Niestety starzeje się ;) W wielu meczach zdarza mu się być całkowicie bezproduktywnym. No ale poziom ciagle trzyma, najlepiej wychodzą mu wejścia z ławki na trochę już podmęczonego przeciwnika ;)
Tej, juz o sezonowcow sie u nas nie martw. Sa ludzie, ktorzy obserwuja, kto dopinguje na pelnej k... caly czas, a kto wymalowany z trabeczka, jak na siatkowe czy Małysza.Cytat:
A mnie śmieszy kibicowanie Lechowi, ale nie afiszuję się z tym na forum ;) Dlatego darujcie sobie te gadki.
Milanos juz pisal, ze taki pierwszy lepszy moze zapomniec o wyjezdzie.
Teraz dobrze gadasz. I inna sprawa - ja p**** ! :D znow olbrzymia kasa na podroze pojdzie, ale co tam :) Niestety moga sie nazjezdzac 'kibice' tych klubow z calej Polski do Poznania... albo ci z Wysp.Cytat:
Zresztą jest to stary spór na tym forum ( kibice klubów zagranicznych vs krajowych ) i na prawdę, nie ma po co do niego wracać. Wystarczy, że jedni drugich nie będą prowokować wypisywaniem niesprawiedliwych rzeczy czy obrażaniem, a wszystko będzie w jak najlepszym porządku.
Cytat:
I od razu prośba do litara o załatwienie sprzedaży na nasze sektory tylko w Poznaniu. Coby nam się stada emigranckich miłośników futbolu nie zwaliły.
Kibicowsko na pewno dobra okazja, zeby po raz kolejny sie pokazac, pilkarsko chyba tez - pilkarze nabiora doswiadczenia, i moze jakas niespodzianka sie trafi :D
Wiec w zasadzie, wydaje mi sie, ze tylko Juve moze cos pokazac jesli chodzi o doping.
No już, dobra, dobra ;) Napisałem to bardziej w odpowiedzi na post Dragonita.Cytat:
Tej, juz o sezonowcow sie u nas nie martw. Sa ludzie, ktorzy obserwuja, kto dopinguje na pelnej k... caly czas, a kto wymalowany z trabeczka, jak na siatkowe czy Małysza.
Może IQ Dody nie mam, ale od szympansów na szczęście mam wyższe i doskonale zdaje sobie sprawę, że zdobycie biletu nie będzie takie łatwe. Jednak na pewno warto spróbować, a nóż się uda - bliżej do Poznania niż do Turynu ( i taniej 8-) ).Cytat:
Milanos juz pisal, ze taki pierwszy lepszy moze zapomniec o wyjezdzie.
Już ja Ci załatwię wejście :D
Marat do Poznania wejdziesz spokojnie musisz tylko wczeniej wyrobić ich karte kibica na którą nie ma żadnych kryteriów no niemożesz mieć tlyko zakazu stadionowego XD
a o tym że biletu nei dostaniesz to źle mnie zrozumialeś chodzi mi o wyjazd do turyna.
Panowie mamy kur seryjnie raktywacje starych wyjadaczy Żewłakow już 4 gol :lol: a jeszcze 2 połowa meczu, Niedzielan dziś 4 mecz 4 bramka hehehe(choć ten w tamtym seozonie już pokazał żeby o nim niezapominać) teraz czekać aż Smolarek znowu strzeli o Frankowskim już niepisze bo on pokazał jak się odradzać ^^
Atletico zdobyło Superpuchar Europy :) Jak dla mnie Inter nie pokazał tego co finale ligi msitrzów