Ach czyli floty handlowe rekrutujemy jak najemników?
Dzięki, a co do Włochów to fakt i tak powinniśmy być z nich dumni :)
Wersja do druku
Ach czyli floty handlowe rekrutujemy jak najemników?
Dzięki, a co do Włochów to fakt i tak powinniśmy być z nich dumni :)
Dokładnie to rekrutujemy je na II poziomie nadbrzeża kupieckiego w miastach.
Nie miej żadnej floty w porcie, ani nic nie rekrutuj w mieście w momencie rekrutacji floty handlowej.
Zarzuci ktoś jakiegoś linka do listy utworów z megasubmoda?
Nie ma takich cudów, po nazwach plików możesz jedynie dojść lub po wrzuceniu do winampa wyświetla się info wyciągnięte z pliku. Część z nich to jakieś plumkania "no name", więc nawet ja jako twórca submoda muzycznego nie znam ich nazw :)
Panowie, pytanie oriętacyjne. Czy istniała by możliwość stworzenia Braci Dobrzyńskich do Steinles Steel 6.4 ?
Aramegil ich robił. Helvard, Kruk84 i kilku Innych potrafiłoby ich przenieść do SS 6.4. Próbuj się dogadać z nimi na PW.
70 tura i na cały świat jest jeden kardynał katolicki mój polski, wcześniej było normalnie ale kraje takie jak Francja, Pizza przeszły na shizmatyzm i maja swoich kardynałów a ci z np: cesarstwa znikli albo z czasem wygineli i jest 12 pustych miejsc w kolegium. Inne postacie komp spamuje normalnie to bug da sie coś zrobic z tym ? Kraj który przeszedł na shizme może wrócić z czasem na swoja wiarę początkową nie grzebiąc w plikach ?
Nic nie grzeb lepiej bo zepsujesz. Akurat schizmy się nie da ręcznie odkrećić. Samo ai musi to zrobić.
Poradniki do moda poczytaj i Manual angielski najlepiej.
Jest tam napisane o schizmie o ile pamiętam. A skoro pytasz, znaczy nie czytałeś.
Oczywiście, że można wrócić na łono kościoła katolickiego będąc krajem schizmatyckim. Gracz musi się pojednać z Papiestwem, ai też, ale robi to samo.
pytanie do wino:
a kojarzysz może tytuł utworu nazwanego:
Celtic_music_Ode_to_the_Fallen (..?)
edit:
jop... poprostu ode to the fallen :R
czyli mam: Adrian von Ziegler - Ode to the fallen
Wkrótce będzie nakładka do Megasubmoda V zawierająca kilkanaście tekstur jednostek dla Bizancjum i Gruzji i kilku najemnych z Azji Mniejszej i Armenii.
Testuję to, no czad jest. Po uzyskaniu zgody Wudanga szefa Broken Crescent, damy to do pobrania dla chętnych. Broken ma jedne z najlepszych i najładniejszych jednostek, dopracowane szczegóły, historyczny wygląd. Wymiatają często.