Ale wtedy miejsce w 1 składzie stracił, by ktoś z pomocy...
Wersja do druku
Ale wtedy miejsce w 1 składzie stracił, by ktoś z pomocy...
A Messi na skrzydle chyba gra ??
Prawie jak Roberto Baggio... z naciskiem na prawie ;)Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Można powiedzieć, że jest prawym napastnikiem ;]Cytat:
Zamieszczone przez dawid96
Tak jak się spodziewałem, dobry mecz Jagi z Lechem. Szybkie tempo spotkania, piłka jak po sznurku, Legia i Wisła mogą się uczyć, jak grać piłką :lol: Szkoda tylko, że w 1 połowie mało sytuacji, w drugiej lepiej, ale sędzia kalosz - brat kartki dla tego z Jagielloni, a potem kartka dla Arboledy za mniejsze przewinienie, idiota. Mimo to Lech w 10 i tak zaciekle atakował, ale nie udało się strzelić bramki. Za to Grosicki jak się rozkręca, wszedł dopiero w drugiej połowie, a tu od razu świetnie wykiwał, oczy dookoła głowy i asysta, a potem świetny strzał główką i bramka. Dobre było też to uderzenie, które trafiło w poprzeczkę, była by bramka kolejki.
Czy na bramce Jagielonii stał Słowik ? :D
:| Niestety Jagiellonia gra obecnie chyba najlepsza piłkę w Polsce, wiadomo -Grosik świetny drybler, Franek - napastnik w swietnej formie od czasu powrotu do Ekstraklasy, a my ? ciągle wahania formy.
Barca tradycyjnie wygrywa wysoko.
Real remisuje 0:0 z Mallorcą. Chała Madrid! :lol:
Oficjalnie chciałem wystawić polskiej piłce dobrą prognozę na progres.
W obecnym futbolu liczy się kasa. Ekstraklasa pod względem wydatków na transfery jest na 13 miejscu w Europie, na 15 na świecie. Przed drugimi ligami z Hiszpanii, Włoch i Niemiec, przed ekstraklasami ze Szwajcarii, Belgii i Czech. A przy tym 3 mln Euro na plus w porównaniu z kasą ze sprzedaży zawodników. Ekstraklasa wydała 11 mln, a na przykład Everdsive 25 mln, a grecka superliga - 17,5. Weźmy pod uwagę, że jest coraz więcej zacnych stadionów w związku ze zbliżającym się Euro, i budżety klubów rosną. W Legii prezes dąży do osiągnięcia budżetu 100 mln złotych na sezon (nie tylko na transfery, tylko ogólnie na wszystko) - mając taką kasę można już walczyć w Europie. Można być optymistą :).
O ligę hiszpańską to ja bym się nie martwił, jestem w miarę spokojny o Barcę. Bardziej będę obserwował Ligę Mistrzów... Ciekawe czy znowu Real przej*bie w 1/8 :D.Cytat:
arca tradycyjnie wygrywa wysoko.
Real remisuje 0:0 z Mallorcą. Chała Madrid!
Ale najpierw musimy polepszyć umiejętności naszych piłkarzy, bo reprezentacja leży... Nie licząc Jelenia, Lewandowskiego i paru innych graczy...Cytat:
Zamieszczone przez Czik