W końcu jest :D
Wersja do druku
W końcu jest :D
Czy Wy też nie macie opisów frakcyjnych w wyborze kampanii? Nie mam też podpisów danych frakcji. Są jedynie ikony i negatywne oraz pozytywne cechy startowe.
Ja tak mam.
Hehe nie ma osiągnięcia dla Icenów w nowej kampanii.
Bo w CA wiedzą, że i tak nikt nimi nie zagra:D.
Jeśli dobrze widzę to teraz barbarzyńcą ziemie sojuszników liczą się do imperium. U Dacji zalicza prowincje "Dacja" gdzie jest sojusznik wojskowy.
Jak nikt?Ja zagram(jak dodadzą osiągnięcie).Poza tym Brytowie są w czołówce frakcji ,które ukończyły zwykłą kampanie.Cytat:
Bo w CA wiedzą, że i tak nikt nimi nie zagra.
U barbarzyńców od zawsze wymagane prowincje się liczyły jak były w rekach sojusznika:P. Sojusz nie wpływał tylko na liczbę regionów potrzebnych do zwycięstwa. Także np. Trakami miałem 90 potrzebnych regionów na własność, a Italia była własnością Rzymu (sojusznik) i normalnie ją zaliczyło.
A ja zawsze wszystko sam podbijałem i w sojusze się nie bawiłem, bo myślałem że to nic nie daje.Cytat:
U barbarzyńców od zawsze wymagane prowincje się liczyły jak były w rekach sojusznika:P. Sojusz nie wpływał tylko na liczbę regionów potrzebnych do zwycięstwa. Także np. Trakami miałem 90 potrzebnych regionów na własność, a Italia była własnością Rzymu (sojusznik) i normalnie ją zaliczyło.