:D :DCytat:
tak jak na ETW zwykłe kule były raczej cienkie, to w NTW mają takie, mówiąc kolokwialnie, pierdolnięcie, że klękajcie narody
Wersja do druku
:D :DCytat:
tak jak na ETW zwykłe kule były raczej cienkie, to w NTW mają takie, mówiąc kolokwialnie, pierdolnięcie, że klękajcie narody
Amrod w temacie Rezygnacja. Do tej pory śmieje sie jak głupi z tego :D:D:DCytat:
Zamieszczone przez Amrod
PS. Amrod rządzisz :D
Małe sprzeczki w dziale Kampanii Online xDCytat:
Co kur*a?
Ciebie już totalnie pieprznęło w łeb? Mauryjskie Porto? A kto się wpieprzył na Palmę? sory, ja tu widzę kwitę, i jakie ja twoje ziemie przekraczałem co? po co niby? Umawialiśmy się że nie zerwiesz. jak tak to mam to w dupie, mogłem cię rozpieprzy na początku, a nie, teraz mi zrywasz. Spadaj. Jak się nie zreflektujesz, to pieprzę to ko i zastępstwo bedzie.
:lol:Cytat:
Nie jestem zadowolony, bo nie "pojechałem" cię, mam tylko dość tych płaczów i narzekania na niesprzyjające okoliczności. Wyraziłem swoje zdanie na ten temat. No ale rozumiem, że mamy sie tylko lizać nawzajem po f...ach, zero krytyki?
jaka sprzeczka to jest urocza dyskusja 8-)Cytat:
Mała sprzeczka w dziale Kampanii Online xD
:lol:Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Haller w temacie ,,Co po Napoleonie?" 8-)Cytat:
A co mnie obchodzi koniec świata, mają zrobic i koniec. Bo im zapi****le :lol:
EDIT: tekst z Forum Romanum, traktujący o ulepszeniach jednostek, autorstwa zdaje się Ajrisa ;)
Cytat:
Bo w "trzystu" byli ulepszeni na platynę
Z tematu o krucjacie viewtopic.php?f=134&t=4429 ;)Cytat:
Zamieszczone przez Czik
Teorie spiskowe Zakapior-Sana. Chyba tylko tutaj się to nadaje...Cytat:
Sztuczną mgłę da się zrobić ale ja ich o to nie posądzam. Jeszcze jakieś pomówienia bez dowodów? Bo ja mam chociaż relację tamtego typa.
Cytat:
Bizancjum (co jeszcze można zrozumieć, ale tylko przy dobrych intencjach - krótkotrwałe w sumie państwo, którego istnienie bynajmniej zawdzięczane jest nie im samym, a Rzymianom i które w swojej historii nic wielkiego nie uczyniło szczególnie) oraz przede wszystkim Święte Cesarstwo - ni to cywilacja, ni to naród, a tylko twór polityczny, z resztą z funkcją historyczną głównie "straszaka".
Cytat:
Jednostka - nasza chwalebna husaria - ale co udało się nią osiągnąć? przegnać Turków spod Wiednia i w sumie chyba tyle.
Fragmenty postu enKage w temacie ""Civilization V" - Walczmy o Polską nację!".Cytat:
No i ostatnie - gdzie ta wielka historia Polski? Teraz się oburzą narodowcy, ale nigdy nie potrafiliśmy nic sami zrobić, poza rozwalaniem własnego kraju. Co Bolesław CH. zdobył, to Mieszko II stracił. W odzyskiwaniu niepodległości duży wpływ mieli Rosjanie, w dawniejszych czasach Polska potrafiła się jedynie rozbić na dzielnice, które zjednoczył oczywiście nie Polak, tylko król czeski, bo Polacy nie umieli...
Cytat:
Evans - ban czasowy (27.05.2005-03.06.2005)
- rozpoczęcie uczestnictwa w forum od topicu o treści "huj, dupa..." w dziale gier strategicznych;
Andzia w Dziale Spis Banitów
To nie nadaje się do łapu capu. Szczera prawda.Cytat:
No i ostatnie - gdzie ta wielka historia Polski? Teraz się oburzą narodowcy, ale nigdy nie potrafiliśmy nic sami zrobić, poza rozwalaniem własnego kraju. Co Bolesław CH. zdobył, to Mieszko II stracił. W odzyskiwaniu niepodległości duży wpływ mieli Rosjanie, w dawniejszych czasach Polska potrafiła się jedynie rozbić na dzielnice, które zjednoczył oczywiście nie Polak, tylko król czeski, bo Polacy nie umieli...