Ja jestem z zachodniopomorskiego ;) ale mam zaplanowane weekendy z pracą najpewniej do wakacji :P
Wersja do druku
Ja jestem z zachodniopomorskiego ;) ale mam zaplanowane weekendy z pracą najpewniej do wakacji :P
Ja jestem z Wielkopolski, ale luz, jak się wstępnie upiję to mogę nawet w Japonii się tepnąć
Wszech Kapusta dotrze wszędzie ;D
Wszechkapusta zawsze była wszędzie, mój przyjacielu, tylko my musimy poczuć jej miłość by korzystać z jej dobrodziejstw
Trochu mnie nie było a toż dlatego, że koniec roku się zbliża wielkimi krokami. Mogę z wami rozegrać tą kampanię, ale na wstępie bym musiał ogarnąć co i jak. :)
P.S. Wojtek, żadnej wiadomości na nic nie dostałem.
Ja ci wszystko wytłumaczę, zgłoś się do mnie na steamie.
Jeszcze co do moda z Gry o Tron. Jest wersja bardziej dopracowana o ile się nie mylę, ale dzieje się ona długo jeszcze przed wydarzeniami w serialu. King of Rivers and Hills :)
Myślę, że pójdziemy po Third Age'a ;) Ale to jeszcze daaaaleeeeka droga. Najpierw Ameryki.
W Third Age mierzi mnie to, że masz podzielone frakcje na dobre lub złe, i 2 na krzyż chyba neutralne. Owszem, taki jest zamysł śródziemia, że dobro walczy ze złem, ale gdy grałem elfami byłem szczerze powiedziawszy otoczony przez sprzymierzeńców. Lubię jak w Total War robi się co chce zgodnie z własnym widzimisię.
To tam np. Gondor z Rohanem ma zablokowany sojusz?