Mysle ze trzeba sie pospieszyc bo niedlugo wchodzi wiedzmin 3 i mozliwe ze nikt tego ogladac nie bedzie ale sie nieznam zabardzo wiec moge sie mylic...
Wersja do druku
Mysle ze trzeba sie pospieszyc bo niedlugo wchodzi wiedzmin 3 i mozliwe ze nikt tego ogladac nie bedzie ale sie nieznam zabardzo wiec moge sie mylic...
widzowie którzy oglądają nas dla gier strategicznych, mimo wieśka nas chyba nie opuszczą xd
Lepiej niech Temer zepnie pośladki z tym intrem. Ja mam filmik gotowy do opublikowania ale potem chyba już się nie da do niego intra dograć bez tworzenia nowego filmu. Proponuję by każdy zrobił własną mini zapowiedź serii, w opisie której umieści link do oficjalnej playlisty. https://www.youtube.com/playlist?lis...Mu0xPmnT97oSgL Filmiki publikujemy pojedynczo, każdy po skończeniu swojego ruchu, wrzuceniu tury i wpisie do pamiętnika kronikarza publikuje film.
Mysle ze mozemy robic tak:
1. Robic filmiki z tur bez intr przed wykonaniem tury i wrzucac zgodnie z zasadami tak jak bylo to ustalone.
(Uwazam ze dodawanie intra przed kazdym odcinkiem bedzie mega wkurzajace, mnie osobiscie doprowadzaja do szału intra typu TGN lub filmy dotyczace seri pojawiajacych sie prawie codziennie)
2. Zrobic intro całej Kampani (kiedy bedzie to bedzie) i dorzucic je na poczatek playlisty nawet w pozniejszym czasie
3. Zapowiedzi robić idnywidualnie jak kto chce to sobie zrobi na swoim kanale z odnosnikiem do playlisty
Rozumiem ze przygotujemy filmiki z kazdej tury i po koleji wrzucamy na swoje kanały a potem ty Mistrzu dodajesz je do tej playlisty?
Czy w tej playliscie bedzie ten filmik z losowania?
Będzie bo jest to element i zapowiedź tej kampanii. Co do intra ustaliliśmy, że do pierwszego filmiku wrzucamy to długie - epickie a potem skrócone wersje. Zgadzam się z tym, że oglądanie tego samego intra (które jednak można przewinąć) może być irytujące, bo jeśli znajdzie się ono na pierwszym filmiku ale u każdego, to będzie ono powielone ośmiokrotnie więc możemy albo to najdłuższe intro wstawić tylko do mojego pierwszego filmiku albo wrzucić je na początek playlisty ale to już nie będzie to samo. Na dodatek zwalenie sprawy z intrem nie wyglądałoby za dobrze dla widza.
Skoro koniecznie chcesz losowanie to ok, moim zdaniem raczej nie pasuje do samej rozgrywki, ale spoko.
Co do intra jestem za wrzuceniem jednego filmiku na poczatek playlisty. Ja niestety nie bede renderował kazdego swojego filmu zeby dodac na poczatek intro. Nie mam po prostu na to czasu, ale jesli wy chcecie mieć na poczatku intra to dla mnie nie ma problemu.
Myśle że intro za bardzo potrzebne nie jest wystarczy ta zapowiedź
Edytor jutuba wtedy wchodzi do akcji ;) Róbcie zapowiedzi :)
Format zapowiedzi dowolny czy jakoś to ujednolicamy ?
ty się turą zajmij , a nie tu spamujecie . Nie macie innych miejsc?