-
Dobra, skończmy te waśnie bo nic nie wnoszą, a tylko wprowadzają nieprzyjemną atmosferę.
Ja z mojej strony Matisek muszę tylko powiedzieć, że ani w jednym, ani w drugim przypadku nie chciałem Cię zwodzić. Nie mieliśmy żadnego paktu, a każdy gracz musi reagować dynamicznie na sytuację w grze i do niej dostosować swoją politykę. A w niej, jak wiemy, nie ma sentymentów. Muszę też zaznaczyć, że w drugim przypadku moja dyplomacja w żadnym stopniu nie wpłynęła na Twoją politykę jeżeli chodzi o działania w grze. W pierwszym ewentualnie w minimalnym, chociaż nie wiem czy i to.
Ja ze swojej strony mogę ewentualnie zaproponować, jeśli Mefisto tego nie usunie, żeby był obowiązek zamieszczania również wyjaśnień wpisanego gracza. Wtedy każdy i będzie poinformowany, i sam rozstrzygnie, czy takie zagranie było uprawnione, czy nie.
Co Wy na taki kompromis?
-
Jeśli zaczęlibyśmy tutaj wpisywać łamanie stalowych ponów to byłbym przeciw obowiązkowi tłumaczenia się ale jeśli takowe by się pojawiło to powinno być zamieszczone obok wpisu na liście. Osobiście jestem jednak przeciw wpisywaniu tu czegoś takiego - nie jest to łamanie regulaminu a dyplomatyczna zagrywka.
To co moglibyśmy zacząć odnotowywać to faktyczne łamanie regulaminu jak np. ruszanie pokonanymi armiami. Przekraczanie limitu w końcu łamaniem regulaminu, choć lekkim, jest.
Wpisywanie czegoś nowego na tę listę winno być przedyskutowane przed wprowadzeniem.
-
Kot.
Krzyżaki LII. Tura stoi 2 dni.
-
Podpisanie sojuszu Kijowa i Bizancjum w Mko 37 zadziałały znacznie lepiej niż posty kolejnych graczy w temacie i nick Matiska już nie widnieje ;d
-
Nie widnieje tam już od tygodnia. Polecam datę ostatniej edycji.
-
RockMiguel - kilkakrotnie w Krzyżakach 49
RadekGames - mko25
Ponadto oficjalnie wykluczam PanzerKampfWagena ze społeczności.
-
WielkiMistrzMalborka - Krzyżacy 49
-
Janker - Krzyżacy 49.
Niezła seria.
-
PlanB - Brytania XLVII - nagminne opóźnianie kolejki
-
Oho. Jestem tu MG. Chyba powinienem się zainteresować.
EDIT:
Rzeczywiście co turę dzień obsuwy. A 4 spóźnione tury temu obiecywał nadrobić ukradziony czas w następnych turach. x)