Re: 1648 - Der dreissigjährige Krieg
Ludzie, nie dopytujcie się o spolszczenie. Większość zna języki lub grę na pamięć, nie ma potrzeby robić tłumaczeń.
Jeżeli chcecie tłumaczenie to usiądźcie i zacznijcie nad nim pracować, poszukajcie chętnych do pracy nad nim, nie czekajcie na gotowe.
Mamy częściowe zangielszczenie:
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... st11500543
PS. Wprowadzone w pierwszy post.
Ludzie nie wiem co jest mam zangielszczenie wrzuciłem je w folder TEXT tego moda po odpaleniu mi wyskakuje jakiś komunikat i wywala z gry i nie wiem co jest
A poza tym to fajny MOD lubie zapach prochu
Proponuję zacząć używać znaków interpunkcyjnych, znacznie ułatwiają komunikację.
Dla wszystkich tych, którzy mają problemy z tym częściowym zangielszczeniem, polecam szukanie informacji na ich stronie i dodawanie rozwiązań problemów tutaj. Wystarczyło przeczytać parę postów w dół od tego, którego podałem w poprzednim linku), żeby znaleźć odpowiedź. Należy wrzucić zawartość tego:
http://www.twcenter.net/forums/attachme ... 1338013641
Pozdrawiam Leniuchów.
Wielkie dzieki no i sorki za pismo, a co do tematu to go całego przeczytałem ale nie których slangów nie rozumiem "W przypadku wykrzaczania"
Pozdrawiam
Wykrzaczanie - inaczej - wyrzucanie - najczęściej występuje ze zwrotem "do Windowsa". Oznacza to nic innego jak to, że aplikacja zostaje wbrew woli użytkownika zamknięta, a krótkim czarnym ekranie, gracz widzi swój pulpit.
Myślałem, że takich zwrotów jeszcze się używa w sieci, wybacz. :)
Mam pytanie, dalej w tym modzie jest tak, że jest bida z jednostkami w kampanii. Czyli np grając jakims krajem moge tylko milicje i kilka armat?
Ja gram Polską i jak na razie nie narzekam na jednostki jest ich sporo
Mam pytanie , jak prezentuje się husaria w tym modzie ?
Jesli chodzi o wygląd nieźle, ale skuteczność bojowa według mnie jest bardzo słaba, nie ma takiej możliwości zeby zniszczyć 2 oddzialy za pomoca 1 szarzy jak w modzie renesans.