Proszę Idillę o wyjaśnienia na PW.
Wersja do druku
Proszę Idillę o wyjaśnienia na PW.
Chciałbym się poskarżyć na MG. Fakt rozbudowania przez niego z dodanych sobie pieniędzy na maksa portu i nabrzeża handlowego stanowi nieuzasadnioną pomoc dla jednej frakcji (wszyscy chyba wiemy o jaką chodzi), która dzięki temu osiąga większe zyski z handlu. Po co Państwu Papieskiemu takie budynki i przychody?? Już nie wspomnę o trzech Lanternasach w porcie...
Mefisto, ale przeciez to Remix gra Egiptem :D:D:D
Już chyba wiem o co chodzi. Nie doszła mi żadna przegrana bitwa, doszła za to jedna wygrana. Jedno pole obok mojej armii pojawił się fort, z którego Egipt mnie zaatakował. Przed chwilą to sprawdziłem na singlu i w takiej sytuacji armia rezygnuje z oblegania miasta i wchodzi do fortu z którego została zaatakowana. Zastanawiające jest jednak to, jakim sposobem Egipt zbudował fort na polu sąsiadującym z moją armią. No ale to niech się Idilla wypowie ;)
Dla przejrzystości wysłałem Mefisto kompletny obraz zorganizowanego manewru.
A czemu w ogóle robisz tury za Egipt? Przecież to sprzeczne z ideą kampanii online żeby jeden grać grał kilkoma państwami, a Twoją rękę w rządzeniu Egiptem widać od samego początku naszej wojny
Na podstawie upoważniającego mnie dokumentu, który sformalizowaliśmy - wysyłam memu Księciu doradców, by ściśle kształtować wspólną strategię. A zakończenie wojny w Egipcie ma zasadnicze znaczenie dla mnie jako suzerena. Nie było dotąd sytuacji gdzie wykonałbym turę Egiptem w pełni samodzielnie, hasło otrzymałem dopiero dwa tygodnie temu bodaj.
Przypuszczam, że nie robisz tur w za Egipt w pełni samodzielnie, ale to już nie jest pierwsza akcja Egiptu skierowana przeciwko mnie za którą Ty stoisz
Proszę o zgodę na sprzedaż Gruzji Mokszy i twierdzy Kazań.
Zgoda.
Bałkany, pogranicze sycylijsko-bizantyjskie, w stanie wojny.
http://i.imgur.com/8TmOjd9.png