Przepraszam was bardzo, że dziś nie zrobiłem ale dostałem niespodziewany list ze szpitala.
Wersja do druku
Przepraszam was bardzo, że dziś nie zrobiłem ale dostałem niespodziewany list ze szpitala.
W ogóle miałbym zastępcę dla Remixa bądź Silverka, jeśli by któryś z nich przez problemy techniczne nie mógł zagrać w WKO, kakashi ox.
Mistrzu, proponuje wyznaczyć zastępce do twojej tury
Już robię. Dzisiaj zostałem wysłany do siedziby Cenegi by pogadać z CA ;)
Powiem tak nie widzę rychłego zakończenia tej serii a pierwszy film jaki ktoś opublikuje to będzie w 2020 r. Ja już pisałem do Mistrza żeby się pośpieszył bo jadę na delegacje i nie wiem kiedy wrócę odp brzmiała "ok postaram się ale nie obiecuje" więc tak zastrzegam sobie prawo do zrobienia tury kiedy mi pasuje i nie życzę sobie żeby ktoś ją robił bez mojej zgody i wiedzy jedyną osobą upoważnioną jest Lupkurc koniec dyskusji
Ja teraz po prostu całe dnie latam po lekarzach robiąc badania a jak wracam to jestem mega padnięty. Uwierz, że wolałbym robić tury w medku zamiast tego. Jednak właśnie w tej chwili zaczynam robić turę. Szkoda tylko, że sojusznicy jakoś się nie rwą na pomoc Kałachowi.
ale gosciu co ty tutaj piszesz o jakis sojusznikach co to ma do tego ze nie zrobiles tury pare dni i brak zainteresowania niektorych osob przez te opoznienia spada w dol?
to normalne ze ludzie zaczynaja sie denerwowac bo byl taki wielki "hype" a jak narazie to wychodzi na to ze kazdy ma to w dupie praktycznie zostalo pare osob ktore glownie sa zainteresowane i tutaj zagladaja jezeli tak to ja nie zgadzam sie na zastepstwo w mojej turze i zrobie ja po nowym roku powodzenia
WMM zrób turę, nie przedłużaj. Bo kliknę klepsydrę.
Dlaczego po nowym roku ?? !!!Cytat:
Zamieszczone przez Kałach
Dobra wprowadzamy dyscyplinę. Odtąd u opóźniających bez zapowiedzi - tudzież wyjaśnień - klikam klepsydrę.
By było klimatycznie traktujcie to jako zamieszki niezadowolonych poddanych, paraliżujące działanie aparatu państwowego.
Z takim pesymistycznym podejściem to na pewno. Naprawdę - zorganizujcie się czasowo, bo inaczej to będzie problem. Jest was bardzo dużo - aż 17 graczy, aż 17 frakcji. Do wyłonienia zwycięzcy (bo chyba nie zamierzacie grać, aż ktoś zdobędzie wszystkie prowincje co do jednej - jeśli uznacie, że jakaś frakcja lub sojusz kilku frakcji zdobył taką przewagę, że pozostali nie mają już szans na odwrócenie biegu kampanii - to wtedy należy zakończyć / pokonani mogą skapitulować) myślę, że musi minąć około 20 kolejek. To znaczy, że macie w sumie do zrobienia ok. 340 tur (no, powiedzmy ok. 300 bo niektóre frakcje odpadną z gry wcześniej). Jeśli byście się trzymali 1 tury na dobę, to zajmie wam to 10 miesięcy.Cytat:
Powiem tak nie widzę rychłego zakończenia tej serii a pierwszy film jaki ktoś opublikuje to będzie w 2020 r.
Ale na razie robicie jedną turę na tydzień...
Powinniście sobie ustalić np. w jakie dni tygodnia kto robi turę i się tego harmonogramu trzymać, chyba że zajdą wyjątkowe okoliczności.
Kampania na Kingdomsach (gdzie jest kilku graczy) a Wielka Kampania (gdzie graczy jest 17) to dwie różne bajki.
Plan by zakończyć KO do końca 2015 roku od początku był nierealny - postarajcie się ją zakończyć do świąt, ale tych w 2016.
Tak więc spinać pośladki i do roboty !!!
Robię właśnie, za kilkanaście minut wstawiam.