Zamieszczone przez
Il Duce
Przyznaję bez bicia - na multi WH jestem dość zielony(choć parę bitew zagrałem i obejrzałem). Ale mam wrażenie że podobnie jest z Tobą w przypadku Rome 2 bo to kulawe porównanie. Dlaczego? Dlatego bo jeżeli ktoś wybiera w pierwszym meczu Ateny bez dżentelmeńskiej umowy że nie używa się w tym meczu nacji barbów to sam sobie kopie grób,podobnie jest w wypadku jeżeli ktoś "kontruje" barby Atenami. Rozumiem ideę tego porównania ale nie jest trafione ;).
Wracając do sedna sprawy - mnie jako obserwatora i nowicjusza takie taktyki zniechęcają,cała ta sprawa by mnie nie interesowała ale zbliżają się MP w których jednak wypadałoby wziąć udział. Jeżeli faktycznie jest tak jak piszecie,że te taktyki są słabe i bez problemu się je kontruje to ok,może macie rację i po prostu będę musiał więcej potrenować. Ale chciałbym żeby wypowiedzieli się też pozostali wyjadacze multi WH czy faktycznie tak jest rozwiewając tym samym wątpliwości. A może nawet pokusili się o napisanie mini poradników w stylu tych do Rome 2? ;).