Prośba do administratorów poszczególnych lig o zaktualizowanie tabel, żeby dla postronnych obserwatorów była jasność co do kształtu lig przed ostatnimi rozstrzygnięciami. Plus wykorzystane nacje. :)
Wersja do druku
Prośba do administratorów poszczególnych lig o zaktualizowanie tabel, żeby dla postronnych obserwatorów była jasność co do kształtu lig przed ostatnimi rozstrzygnięciami. Plus wykorzystane nacje. :)
Propozycja turnieju dla zwycięzców lig, zapraszam do dyskusji ;)
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...899#post440899
Podziękowania dla Arroya za zaktualizowanie naszej tabelki:ok:
Proszę sędziów o zrobienie coś z Golderoxem, bo dawanie walkowerów za nierozegrany mecz będzie dla mnie krzywdzące, szczególnie przez wyścig o 2 miejsce między mną, Andrijem i Adim.
Może któryś youtuber/strimer skusi się o zrobienie live streama ze zmagań bachusa z pirxem? :P
Sądzę, że Golde zdoła rozegrać swoje mecze. Zresztą pisał m.in. do mnie, że w tym tygodniu go nie ma. W tym wypadku walkower i ban na orgu odpada na pewno.
To ja jeszcze dodam smaczka jutrzejszemu bojowi z Bachusem. Do tej pory, tzn. przez prawie 4 sezony, jeszcze nie przegrałem meczu ligowego. Zdarzyło się kilka remisów. Jutrzejszy mecz może zakończyć tę chlubną passę, bo Bachus jest ograny, aktywny i ze świetnym mikro.
Także jeżeli jutro przegram, to nie dość że poniosę pierwszą porażkę w Ligach, to jeszcze stracę tytułu Czempiona SL. ;)
Daj Boże :)
Będzie jakiś stream z Waszych zmagań? Chciałbym to zobaczyć.