chymm chyba z modem dam sibie spokuj. Rome mi sie sama wylącza :/ a instalowałem na dysk D: jak zawsze
Wersja do druku
chymm chyba z modem dam sibie spokuj. Rome mi sie sama wylącza :/ a instalowałem na dysk D: jak zawsze
Poczytaj co wcześniej napisałem, często brak kodeków powoduje podobny błąd. Spróbuj powalczyć, mod wart tego ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kamikaze134
Witam forumowiczów mam pytanie odnośnie tego moda- gram trochę w TATW i chce się dowiedzieć z waszego punktu widzenia który mod lepszy? TATW czy LOTR? Chodzi mi o bardzie 'Tolkienowski' klimat (miasta, jednostki itp)?
LOTR :DCytat:
Zamieszczone przez radoxx4
W takim razie zostaje mi tylko przetestować ;) a to jest switch mod czy podmienia oryginalne pliki?
switch mod :DCytat:
No to zaraz instaluje i się przekonamy :D
Pierwsze wrażenia: ładnie odwzorowane jednostki, miasta typu minas tirith czy jar ale gdy zobaczyłem minas morgul to mnie cofło xD Ogólnie rzecz biorąc- dla mnie fana twórczości Tolkiena jest on lepszy od TA . TA może i ma fajna grafikę, ale brakuje mu tego "czegoś" Poczekam na TATW 3.0 aż odwzorują te miasta, i oskryptują tak jak tego oto moda, Widziałem foty na forum o TA ale narazie to tylko kilka zdjęć i zapewnienia. Pożyjemy zobaczymy. Teraz jak chce oglądać ładne bitwy odpalam TATW, a gdy chce ocalić śródziemie przed Mrokiem gram LOTR. szczególnie byłem pod wrażeniem robiąc swoją Bitwę Ostatniego Sojuszu ( około 20.000 chłopa ) z Gilgaladem, Elendilem itp. A tego w TA brakuje- odwzorowania modeli bohaterów oraz klimatu.
A orientuje się ktoś jak tych zdechlaków z gór zdobyć?
Oraz Sauron da się może jakoś zrobić aby był jeden Władca Ciemności w oddziale?
Jak chce włączyć LotR-TW to pokazuje mi się Aragorn w Czarnej Bramie, a jak klikne Spacje lub Enter, pokazuje mi się to: failed to word dictionary file : data itp. :x
Zdecydowanie LotRCytat:
Rozumiem że dodatek Alexa masz? Przy wersji oryginalnej nie ma problemów, jeżeli są to odinstaluj moda, ponownie zainstaluj, ściśle według tego co jest w pierwszym poście. Na przyszłość bardzo bym prosił o podawanie, jaka wersja gry, jaki system operacyjny i karta grafiki, podobne problemy były opisane wcześniej i wspólnie próbowano je rozwiązać. ;)Cytat:
Zamieszczone przez RohanRider
Pozdrawiam