Re: Pytania o mody. Czyli szukasz,tutaj zapytaj....
Cytat:
Zamieszczone przez dunios
No tak ale ten mod jeszcze nie wyszedł zna ktoś jeszcze jakiś ?
Kiedyś były takowe próby pod mod SS, ale twórca moda dał sobie spokój...Jest mod o starożytności, ale to schyłek Imperium Rzymskiego, inne produkcje o tym okresie, już 3 rok się robią...W planach jest np. o starożytnym Egipcie itp...A, o tym okresie, jak wspomniano wcześniej to E.B. 2, ale nim go zrobią............... :shock:
Witam! Gram w mod Third Age i chciałbym się dowiedzieć jaki jest najlepszy sub-mod do niego na lepszą inteligencję jednostek itp. I przy okazji szukam też jeszcze jakiś sub-modów poprawiających grafikę typu tekstury, czcionkę itd. Chodzi mi o takie których nie ma wymienionych w liście wypuszczonych na twcenter.com
Chciałem się spytac czy istnieje jakiś mod dzięki któremu w medieval 2 total war bedę mógł ustawic wojne z udziałem np:2000 ludzi??? bo gdy ustawiam własną bitwe to ograniczają mnie floreny i mało miejsca na jednostki... a bitwy historyczne są nie zbyt efektywne...
Jest :lol:
Na drugi raz czytaj regulamin forum, trochę zabawy było z kasowaniem twoich postów :lol: :lol: :lol: . Następnym razem za zaśmiecanie działu z modami ostrzeżenie :lol:
Ok, przepraszam. A jak nazywa się ten mod???
Ty nie przepraszaj, bo za te kasowanie siema :twisted: :twisted: :twisted: , ale z racji tego że mam ostatnio humor ( chorobowe :evil: ) to odpowiem tak, w każdym modzie możesz grać taką ilością ludków, wystarczy w opcjach ustawić. Poszczególne mody mają submody które jeszcze dodają jednostek, napisz o jakiej tematyce chodzi ci mody, i będziemy linkować :) Oczywiście zakładam że masz mocny sprzęt :lol:
kompa ma dobrego. chodzi mi o mod który pozwoli mi na wystawinie ogromnej ilości wojska... bo nawet jak ustawiam jedostki na olbrzymią skale to dla mnie to jeszcz za mało.... :)
Skoro tematyka nie gra roli spróbuj tego moda, weź w ustawieniach na największy rozmiar jednostek i ..powodzenia. jak za mało ci wyjdzie są submody, jest ich z trzy co zwiększają dodatkowo ilości wojska, ale najpierw po kolei, zainstaluj tego, pograj, zobaczysz sam :lol:
viewtopic.php?f=30&t=6489