Graczom, którzy do tej pory nie wykazywali się aktywnością w umawianiu spotkań przypominam tylko że:
A. przedłużek nie będzie,
B. brak aktywności w tym turnieju oznacza ban na uczestnictwo w kolejnych turniejach organizowanych przez org-a.
Wersja do druku
Graczom, którzy do tej pory nie wykazywali się aktywnością w umawianiu spotkań przypominam tylko że:
A. przedłużek nie będzie,
B. brak aktywności w tym turnieju oznacza ban na uczestnictwo w kolejnych turniejach organizowanych przez org-a.
Standardowo zaczyna się to o czym trąbie od kilku już dobrych lat :) tłumaczenie się że nie mamy 30 min wieczorem jest co najmniej słabe. To jest chyba ta jedyna sprawa która doprowadza mnie do **** w turniejach :P chociaż niech ktoś odpisze na steamie albo gdzieś da info, że nie ma czasu albo coś takiego a nie ehhh...
Charakterów nie zmienisz Mist. Po prostu trzeba ciąć i grać w mniejszym ale sprawdzonym gronie. Ale jest jeszcze czas. Więc na razie dmuchany na zimne.
zamykanie sie na grono również nie jest dobre bo niema świeżych graczy a takich potrzebujemy . Przez zamkniecie i dzielenie sie do niczego scena nie dąży ani nie zyskuje bardziej właśnie idzie w strone upadku . Prawda jest taka ze duzo ludzi gra w singla glownie nie w multi a niewiem dlaczego ja daje z siebie wszystko zresztą widać po nagrodach ze co turniej staramy sie dac wieksze nagrody .
Nie ma co się zamykać ;) Są nowi gracze, którzy nie do końca rozumieją o co chodzi. Jeżeli chociaż część z nich zostanie to nasza malutka społeczność jest do przodu ;)
Ale to prawda, jest to mega denerwujące zwłaszcza, że piszę do wiary i zero odezwu. Przyszły tydzień będę rzadziej i nagle się wszyscy pewnie obudzą ze snu zimowego (przy tej temperaturze chyba nie mają wyboru ;) ).
Jak pisałem wcześniej mam awarię kompa, oddałem go w piątek do naprawy i mialbyc na poniedziałek, wtorek, do teraz go nie am może jutro będzie. Mam nadzieję, że nie będę musiał kupować nowych części na które będę musiał znów czekać.
Meczyk na szczycie rozegrany. Remis Tuffa z Mistem. No to praktycznie rozstrzygnięta Grupa H. Ciekawe jak będzie challonge parował w fazie finałowej. ;)
No właśnie też się nad tym zastanawiałem a nie lepiej coś pokombinować żeby nie było możliwość grać na "swoich" czyli np w moim przypadku żeby np Tuffa wywaliło totalnie na drugą stronę, że np najszybciej można by było spotkać się w finale albo coś takiego?
Według mnie tak właśnie powinno być. Zobaczymy jak to rozpisze challonge. Ale zasada pucharowa po grupach jest taka, że na swojego można trafić najwcześniej w półfinale, a najlepiej w finale.
A to tego w challongu nie da rady uwzględnić?