Też sprawdzę obydwa dema.
Wersja do druku
Też sprawdzę obydwa dema.
Nooo :shock: teraz musze pesa sprawdzic. Jak tak bedzie fifa wygladac w finalnej wersji, to :o super
Ojjj :D coś za bardzo podoba mi się demko FIFY :D Świetnie to wygląda wszystko.
Dla mnie demo PESa jest niegrywalne. Nie da się skutecznie kiwać, nie da się ustawić normalnej kamery, nie da się agresywnie odebrać piłki, nie da się mocno strzelić, nie da się szybko biegać... Pewnie do wszystkiego da się przyzwyczaić, ale dla mnie system dryblingu w PES 2010 był doskonały i nie wymagał ulepszeń.
Da się skutecznie kiwać :D Trochę potrenowałem i wychodzi całkiem fajnie :D Da się odbierać piłki z łatwością nawet na najwyższych poziomach trudności. Strzały rzeczywiście są jakieś takie słabe choć udało mi się kilka razy posłać bombę Ibrahimovicem.Cytat:
Zamieszczone przez Czik
Grałem też w demko FIFA11. To jest wreszcie to na co czekałem :D Wreszcie ta gra wciąga :D Praktycznie wszystko już jest lepsze niż w PES.
A da się nie ustawić kamery telewizyjnej?
Są tylko Wide i Normal long :(
Kamera Wide w każdym dotychczasowym PESie była normalna, a nie transmisyjna. Jak w pełnej wersji nie będzie zwykłej, biorę się za FIFĘ.
Może tak więcej coś merytorycznego? :DCytat:
Zamieszczone przez kretu19955
Jak dla mnie przypisywanie zagrań jest bez sensu. Nie powinno być dryblingu prawą gałką.