A będzie jakiś unit card pancernych???
edit:
Jeśli ktoś chce aby grenadierzy mieli funkcje granatów to wystarczy pobawić się DBeditorem. Mi udało się dopiero tym w wersji 1.7. Jak by co to gram na empire 1.4 ;)
Wersja do druku
A będzie jakiś unit card pancernych???
edit:
Jeśli ktoś chce aby grenadierzy mieli funkcje granatów to wystarczy pobawić się DBeditorem. Mi udało się dopiero tym w wersji 1.7. Jak by co to gram na empire 1.4 ;)
Czemu nie 8-)
Ja zacząłem (na własny użytek oczywiście) "popychać" EW w stronę która mi bardziej odpowiada. Na razie to tylko takie pierdułki jak granaty, ale jak troszkę się podszkolę to może sobie bardziej pozmieniam to co mi nie przypadło do gustu. No i angielskiego troszkę się poduczę ;)Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
edit:
Po krótszym zastanowieniu doszedłem do wniosku iż tylko te pierdułki mi nie pasowały :D
Witam. Powróciłem. Mam nadzieję że Salvo Wam poodpowiadał na poprzednie pytania. Ja zajmę się bieżącymi sprawami od tego posta. :)
Dziękuję Wam bardzo! Wspaniale to wygląda:
http://img269.imageshack.us/img269/7963/xfdm.jpg
Szkoda ;) Polubiłem Salvo i jego odpowiedzi :DCytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
Czy będzie ew lite??
To pozwól, że przekażę smutną wiadomość.
Niestety teksturki od kinga otrzymam w środę....Domyślasz się co to znaczy?
Z drugiej strony będę mial więcej czasu na dopracowanie tego co jest.
Z czasem tak.Cytat:
Czy będzie ew lite??
ustalcie skale jednostek żeby min w oddziale było co najmniej 80 ludzi (to oczywiście propozycja z mojej strony, i nie wiem jaka aktualnie macie ustawiona. chyba dużo pracy przy tym nie będzie ? :P a niektórych duuze skale jednostek mogą zniechęcić do moda)
powodzenia :)
Jak gram na małych bo nie lubię dużych bitew jednak na EW gra mi się znacznie lepiej. Bo kiedy w vanili mam 20 grenadierów a w EW 63 (na małej skali) to jest z@#$biście bo nie jest to jakaś garstka tylko odział. Liczbę ludzi zawsze możesz sobie sam zmienić bo nawet ja wiem jak to się robi ;)Cytat:
Zamieszczone przez nerubion