A opcji wczytaj / zapisz / wczytaj nie ma :?: :P
Wersja do druku
A opcji wczytaj / zapisz / wczytaj nie ma :?: :P
Może nie doczytałem/jestem idiotą, ale proszę o odpowiedź - jak wyłączyć tryb hotseat z kampanii dla pojedynczego gracza? Wnerwia mnie to powoli, gdy nie widzę ruchów AI i nie mogę rozgrywać bitew(To ostatnie akurat udało mi się ogarnąć, tylko że przy wczytywaniu pola bitwy wywala do pulpitu, jak napisałem dalej). Właśnie, co do bitew, mam pewien bug z nimi. Gdy uruchamiam "Szybka bitwa", czy "Własna Bitwa", gra wywala do pulpitu z komunikatem - "Medieval II Total War napotkał problem". Co zrobić z paskudztwem? Ogólnie mod zajebisty, pozdrawiam twórców i z góry dzięki za odpowiedzi.
Czy przypadkiem nie ściągnąłeś odchudzonej wersji moda gdzie bitwy nie działają :?: To wersja tylko pod kampanie Hotseat.
Em, ściągnąłem wersje 2.02b, dokładnie to - http://hotfile.com/dl/75204352/16a1b16/ ... b.rar.html. Jeśli to zły link, proszę o wskazanie mi poprawnego, tzn: Co ściągnąć i zainstalować, aby mod miał wszystko dostępne, co w nowej wersji i aby bitwy działały.. Z góry dzięki.
By wylaczyc hotseat musisz otworzyc plik wwmwe[wersja].cfg i w dwoch ostatnich linijkach zamienic "true" na "false"Cytat:
Zamieszczone przez Ardas
W wersji 2.0 bitwy nie dzialaja, to wersja do rozgrywania KO. Ostatnia wersja moda z bitwami to 1.1 viewtopic.php?f=33&t=2168
Dziękuje za rady, wszystko działa, jak powinno. :)
Witam mam problem z modem kiedy odpalam moda wszystko działa poprawnie klikam wielka bitwa wybieram państwo klikam start i nagle mnie wywala do pulpitu i wyskakuje błąd medieval napotkał błąd. Czy wie ktoś jak to naprawić lub spotkał sie z czym takim ? Bardzo prosze o odp. :)
Przeczytaj ten wielki czerwony tekst z pierwszego posta.
wielka kampania chciałem na pisać :D
Masz zainstalowany patch z tego linka? http://hotfile.com/dl/75204785/bd890c2/ ... b.rar.html Jak nie to zainstaluj, jak tak to usuń plik map.rwm z D:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War\WWmwE-2.0\data\world\maps\base może pomoże ;)
PS. Instalowałeś do głównego folderu mtw2 czy do mods?