Spoko loko, to taka niełykająca może być?
Dziewczyna na forum i administracja od razu słodziutka widzę. :lol:
Wersja do druku
Spoko loko, to taka niełykająca może być?
Dziewczyna na forum i administracja od razu słodziutka widzę. :lol:
Same zboczuchy tu :) pogadajmy o czymś bardziej cywilizowanym: co sądzicie na temat sekslunchu opisanym w gazetce "WPROST" :lol:
http://www.makbet.pl/artykul/2027/seks- ... eklamowany
Wiedziałem, wiedziałem! Obecna nagonka medialna to kobiecy spisek! :D
Spróbuję sprowadzić tu historyka, by było co czytać w jesienne wieczory :)
Opowieści kilka wróbla Ćwirka :lol: Historyk tutaj brakuje a trzeba przyznać musi odbudować ten temat :)
Widzialem przed chwila historyka w odwiedzajacych temat, widocznie po prostu nie chce kontynuowac tematu :(
: ((((
Rapsod - przeczytałem ten artykół i jak dla mnie to dno i stek głupot. Nie wiem komu te urojone wizje przyszły do głowy, ale mu nie zazdroszczę. Tak w ogóle w tym temacie spam to pojęcie względne, jak widać :lol:
Ja tam jeszcze młody jestem mam czas na dziewczyny :D . Tylko,że gimnazjum to nie jest dobry czas na to. Wszędzie emo,pokemony i osoby o inteligencji głowonoga (bez obrazy dla niego). Ja z dziewczynami umiem super gadać normalnie, problem występuje kiedy ktoś mi się podoba. Nie mam o czym gadać z taką dziewczyną,chyba że lubi słuchać o Total War :) . Muszę po prostu poczekać do liceum - tam mi się może trafi jakaś wybranka. Mi tam się nie śpieszy - wszyscy się podniecają z tą miłością, a i tak 90% związków kończy się tragicznie. Mam czas na te rzeczy...
Tylko sobie znajdź nowe tematy do rozmowy do tego czasu, ewentualnie poszerz wiedzę - na początek najlepsza jest rozmowa o muzyce/literaturze/filmie - możesz wcześniej wywiedzieć się, w czym gustuje wybranka, i potem brylować (ty też słuchasz etiopskiej muzyki ludowej?! łał!!), heh. Oczywiście mówimy tu o normalnej dziewczynie na poziomie, a nie plastiku z technoimprezy, bo tam trzeba już innych metod działania ;)