Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
panowie brać resztę moich KO mko 9 mko 16 i mko 19 tam będziecie rozdawać karty no że nikt nie chce szkocji na podstawce w mko 16 to mnie zaskoczyło bo zawsze tak ludzie tej podstawki chcieli , tą Szkocją można wygrać spokojnie całą KO podbijając cała mapę bo nikt w tej KO nie jest tak rozwinięty jak ta frakcja ;)
Hej JEżeli nie stanowi to problemu to ja się zglaszam ... gram w medka od 3 miechów i myśle że przyda się nowe doświadcznie.... Pozdro.Urban
Jak będziesz ambitny w tej grze oraz będziesz robił tury na czas to bierz nowiuśką Anglię w wko30 na modzie wwmwe oraz daj gg na swoim profilu, to ułatwia komunikowanie, ustalanie i granie w KO ;)
No, i w razie czego się nie zrażaj jeśli na początku będziesz ponosił sromotne klęski, bo jednak styl gry różni się od tego w single, ale szybko się nauczysz, jest wiele osób, które chętnie Ci wyjaśnią jak to się w praktyce gra :)
spok gadu podam .. heh thx na zachęty.
Wracam do życia. Tury już wszystkie będę robił sam, jeżeli są jakieś zmiany w zastępstwach, proszę dać mi tu znać albo na pw/gg.
Ktoś wziąłby Nowogród w wko29 ? Sytuacja bardzo dobra, sojusz z Bułgarami i Litwą, wygrana już prawie wojna z Kijowem.
Oddam w dobre ręce MKO 13, Turcja.
Sytuacja - wojna z bizancjum na finiszu i zbliza sie wojna z wielkimi wegrami + paletajacy sie polak po okolicy pelna armia. Ogolnie mozna sporo powalczyc, tyle ze kolejka idzie w zalosnym tempie.. Polecam spojrzeć na podforum kampanii, o ile wogole ruszy.
hasło posiada : abu yusuf, amrod
Informuję, że od poniedziałku do piątku wyjeżdżam na obóz naukowy.
Będę miał ze sobą komputer, z tego co udało się dowiedzieć - internet również i w ośrodku i biorę własny(ale ten może nie działać), więc nie powinno być trudności.
Gdyby jednak zdarzyło się, że z jakiegoś powodu nie będę miał tego dostępu i o tym nie poinformuję, a będę zalegał z turą - proszę, aby wykonał ją jakiś sojusznik(jeśli się zgodzi), w ostateczności niech kliknie mg. Ale szczerze wątpię, aby wystąpiła taka sytuacja(w dodatku poza krzyżakami i ew. nowymi ko raczej nic nie dojdzie).
I mimo, że opóźnień nie przewiduję, wolę poinformować, bo nie wiem jakie tam będę miał warunki ;)
Postanowiłem oddać wszystkie moje ko żeby nie spowalniać już więcej kolejek i nie wkurzać więcej osób, niestety przesiaduję teraz coraz mniej na kompie a czas ten wolałbym wykorzystywać inaczej niż na ko chociaż to wspaniała intelektualna rozrywka:). Dopóki nie znajdą się zastępcy będę starał się wykonywać dalej tury. W wko29 mogę być nadal mg i robić turki tylko proszę mi przypominać na gg chyba ze znajdziecie lepszego mg.
ko które oddaję:
Krzyżacy 38 Nowogród - państwo wysoko rozwinięte zarówno wojskowo jak i ekonomicznie, największa i najlepsza flota, największa liczba prowincji do tego wysoko rozwiniętych, politycznie nie najlepiej bo Zakon idzie od północy a Polska od południa, ogólnie do wygrania, sytuacja nierozstrzygnięta.
mko13 Bizancjum - wojna z Turcją, potężni i pomocni sojusznicy, bardzo dużo wojska, więcej niż 70% szans na wygranie.
mko17 HRE - jedno z najsilniejszych ekonomicznie i wojskowo państw, silne wojskowo sojusze, wrogowie dość silni ale spokojnie do wygrania.
mko18 Dania - 2 lub 3 prowincje za to 2 armie w tym jedna bardzo silna, śmiało zdolna pokonać każdą inną armię w tej ko:), do tego zaufany (bo pomagający w swoim interesie:)) sojusznik, może ciężka ko ale można sporo napsuć krwii wrogom a dzięki tej silnej armii można nawet kogoś pokonać.
mko19 Wenecja - strasznie czasochłonna kampania wymagająca milionów prób by cokolwiek zrobić ale bardzo pouczająca jeśli ktoś chce się nauczyć więcej o ko
wko30 Aragonia - piewsze tury ale już zwasalizowana Kastylia i bardzi silny sojusznik - Maury, wkrótce wojna z Francją ale powinna być bardzo łatwa do wygrania