Wkurzające to, ale dajcie mu może ostatnią szansę tak jak pisze Milanos - bo za dużo tych KO by się opróżniło.
Poza tym przesłanie sobie 3,000 to nie jest rzecz, której nie mógłby ukarać MG. Jak dla mnie to przesłanie sobie 3,000 z kasy Papieża jest jednak mniejszym przewinieniem niż wyburzenie komuś przed nosem budynków kosztujących ok. 7,000 i budujących się ok. 10 tur (patrz Nihilus w WKO 31).
A jakoś Nihilusa nikt z KO usuwać nie chciał (mimo, że to też była recydywa, bo też wcześniej zrobił coś podobnego w WKO 32).
Zresztą Nihilus ma dużo mniej KO niż Mnil. Mnil w większości swoich KO chyba nie oszukuje, tylko w paru z nich mu się to zdarzyło.
Dlatego moim zdaniem nie powinniście go całkowicie wywalać z KO. Najwyżej dodatkowy miesiąc (albo więcej) zakazu grania w nowych KO mu dajcie.
Zresztą w tej sytuacji po prostu MG powinien wymierzyć bardzo surową karę. A Kolegium nic do tego.
To tamci "legendarni-elitarni-superowi" uber-gracze, co teraz takich już (podobno) nie ma, więcej oszukiwali :?: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Marat
No patrz. A ja myślałem, że jednak kiedyś to było lepiej (przynajmniej tak mi próbowano wmówić i już prawie w to wierzyłem). :mrgreen:
Dokładnie :!: W pełni popieram zastosowanie w tym przypadku tego typu lub podobnej kary.Cytat:
Zamieszczone przez Destro7er