Pozwolę sobie opisać Andzię :). A więc-często ktoś myśli, iż jest to dziewczyna ;) a wszystko przez nick, wielki fan Assasina, drugi obok Kotołaka najbardziej pomocny użytkownik.
Wersja do druku
Pozwolę sobie opisać Andzię :). A więc-często ktoś myśli, iż jest to dziewczyna ;) a wszystko przez nick, wielki fan Assasina, drugi obok Kotołaka najbardziej pomocny użytkownik.
mRe - ciekawa postać. Czesto gęsto mnie denerwuje, bo lubi się czepic jakiejś pierdoły. Z drugiej strony, całkiem wporzo koleś, z którym mozna pogadac na rózne tematy. Fan Lecha Poznań i Hip-Hopu. Na początku jego bytnosci na forum, nie wróżyłem mu długiej kariery, bo balansował na granicy ostrzeżenia ( które chyba nawet zaliczył ), ale pózniej sie poprawił i jest teraz dobrze. Ogólnie nie wyobrażam sobie obecnie forum bez niego. Gość nie da sobie w kasze dmuchać ;)
Marat-człowiek, który uwielbia używać brzydkie słowa i wytkać błędy innym, ma bardzo fajny avek :P
AgentMax ma 111 postów ale go jeszcze nie widziałem wiem ze przesiaduje w arsenale i tyle.
Gościu z bardzo dziwnym nickiem,udzielał się w temacie o latających nie niemieckich spodkach.
Fan władcy pierścieni [chyba]
Fallen, blizej nie znany mi jeszcze user.
Fan różnorakich gier strategicznych, zapewne :)
Wiktor_Lechki--spoko koleś, specjalizuje się w historii starożytnej, bez niego nie wyobrażam sobie tego forum... ;)
to tyle... :roll:
Historyk, pasjonata historii, jamesa bonda ;) Normalny, nie robiący szumu użytkownik.
[quote="Witia" Normalny, nie robiący szumu użytkownik.[/quote]
hmmm......... :D
M fajnego avka wiem że powinienem go zna ale nie mogę sobie o nim sobie przypomnieć. :? :?
Więc to koniec mojego pisania na temat tego użytkownika . :mrgreen:
Fan RTW i Down of War po za tym Juliusz wiadomego.