tak losowe, żę przy 15 moich wczytywaniach , za każdym razem było to samo..
Wersja do druku
tak losowe, żę przy 15 moich wczytywaniach , za każdym razem było to samo..
same wczytywania g*wno dają, mefisto, to tak na przyszłość.
No jeszcze ponownie włączałem grę, a nawet komputer..
Poproś Boga, by od nowa stworzył świat :lol:
to czekamy na medieval 3 8-) i dodatek krucjata do niegoCytat:
Zamieszczone przez Marat
lol, tyle mam do powiedzenia, na swoje usprawiedliwienie masz tylko to że się jeszcze uczysz :D nie rób takich afer ze swoich porażek ;)
ech i znowu doszło do tego, żę zrobiliście ze mnie , zupełnie niezasłużenie, debila...
Są dyskusje ogólne, to podałem problem, bo po*****e to jest,a wy od razu " próś Boga o nowy Świat" i inne pierdoły... Nie robię "afery ze swoich porażek" , bo mimo wszystko to żadna porażka nie jest, to ja jestem w natarciu. Chyba że chodzi Ci Abu o Krzyżaków XXVI... No tam się ciągle czepiałem, bo miałem świeży obraz sytuacji z Krzyżaków XXI i nie do wiary było to dla mnie by te wieśniackie litewskie jednostki mogły mi robić bigos...
Jakoś jak Amrod się czepił tego wypłynięcia z portu, to od razu "jaką to on ma rację"... Taki bug jak i ten. Nie obwiniam Popa, ale ma mi się podobać, żę lepszą i większą armią nie mogę zająć wiochy.. ? no proszę..
Mefisto, ja nie miałem na celu zrobienie z ciebie "debila" ;) Nawet nie wiem czy na takiego wyszedłeś, bo nie czytałem za bardzo waszych postów. Po prostu się trochę ubawiłem, jak przeczytałem o wyłączaniu kompa dla lepszych efektów w KO. Niezłe poświecenie ;)
Co do Amroda, to on napisał neutralnego posta, bez nicków, podania kampanii, państwa. Ty natomiast robisz to imiennie. Na przepychanki jest miejsce w subforach danej kampanii, wtedy czytają to tylko osoby bezpośrednio zainteresowane. Tutaj piszmy czysto teoretycznie ;)
Już nie burz się, jeżeli obraził cię mój poprzedni post, to przepraszam za to, ale nie miałem takiego zamierzenia ;)
Abstrachując od poprzedniego tematu, wszystko sobie z mefistem na gg wyjaśniłem.
@ nieważne..
No dobra, jak zwykle trochę zbyt gorąco przyjmuję uwagi :) , rzeczywiście , twój post nie był wycelowany zbytnio "pojazdowo" we mnie... xD ale ja jakoś odebrałem wasze posty jako pośmiewisko ... No ażę Abu nie podał nicków to nie znaczy że to nie do mnie. Męczyłem Abu w Krzyżakach XXVI ciągle o to że Krzyżakami dostaję wpierdziel od wieśniaków... ale ok , sory za zbyt burzliwą reakcję :D
a, dałem za późno..