Re: WWmwE 3 - pierwszy preview i nabór do ekipy
Dzieki za informacje Crystal, czy je wykorzystamy to zalezy od tego, czy nasz modelarz wroci do zywych (czyt. pojawi sie na forum) i bedzie mial czas ponanosic te i inne poprawki.
Czesc jednostek z prewiev ulegla zmianie, nie ma juz chociazby strazy palacowej, tarcze z tymi nieszczesnymi czaszkami tez juz usunalem ;)
Jesli bedziemy mieli mozliwosc wprowadzania zmian, to na pewno sie odezwiemy, szkod, ze nie zglosiles sie wczesniej, brakowalo nam wlasnie kogos z duza wiedza historyczna, robilismy wiekszosc po amatorsku, szukajac na biezaco po internecie lub korzystajac ze szczatkow wiedzy, jaka kazdy z nas mial. Mod nie bedzie wiec super historyczny, mamy nadzieje, ze nadrobi te niedostatki grywalnoscia.
Hm, też żałuję, ale nie zaglądałem na forum od wieków... -w ogóle inicjatywa WWMWE 3 jest bardzo niezła (bitwy! Norwegia!) i jej szczerze kibicuję.
Jeśli możecie mnie do czegoś potrzebować (właśnie szeroko od strony historycznej, zarówno od strony militarnej, jak i realiów epoki, ale na modelowaniu się niestety nic nie znam) to służę pomocą, może jeszcze nie jest za późno? Jestem jak najbardziej otwarty na wszelkie kwestie. :)
ps: zamierzacie wypuścić drugi preview frakcji lub jednostek? Jestem bardzo ciekawy jak to obecnie wygląda :)
pozdrawiam
Straż Pałacowa wciąż jest w grze, jednak jest to jednostka Bułgarów Nadwołżańskich, a nie Greków.
Mod z założenia nie miał być historyczny, lecz grywalny. Do historycznych detali potrzebowalibyśmy sztabu modelarzy.
Dzien dobry, chcialbym sie spytac ,czy mod dalej jest w produkcji oraz czy potrzebujecie pomocy grafika 3d, choc jestem poczatkujacy to jak sie upre to to zrobie
Witaj. Akurat modelarza mamy i jednostki sa praktycznie skonczone. Bardziej przydalby sie ktos do grafiki 2D, skrypter oraz osoba, ktora zrobilaby opisy (nacji, jednostek, budynkow).
Szkoda. Grafika 2D jest u mnie w na slabym poziomie jezeli chodzi o opisy to moglbym sie tu troche pokusic. jak byscie mi dali cos co mam opisac to wysle wam dzis lub jutro ok? Tylko dajcie temat
jak chodzi o opisy ja również chętnie mogę pomóc : )
pozdrawiam
Do obu panow wyslalem PW :)
Panowie, jak postępy nad modem ?
Prace całkowicie stanęły. Ja zacz alem nowa prace zarobkowa i nie mam czasu, z Rapsodem z tego co wiem jest podobnie, a nowych chętnych brakuje. Być może podczas przerwy świątecznej po dokańczam co będę potrafił i wydamy jakąś okrojoną wersję. Zobaczymy.