Czyli wychodzi, że coś jest nie tak w samym modzie Mietka, dzięki.
Wersja do druku
Czyli wychodzi, że coś jest nie tak w samym modzie Mietka, dzięki.
Zauważyłem dziwna rzecz, Al zaproponowalo mi bym został wasalem przyjelem jego oferte i jeszcze w tej samej turze mnie zatakowalo, kilka razy mialem taka sytuacje.
Nic się nie gryzie :) Po instalacji moda BC 6.3 musisz koniecznie zainstalować path do moda - http://www.mediafire.com/?02hz6181fjjwq4rCytat:
Zamieszczone przez Gruzin
i znikąd cię nie będzie wywalać. Popatrz jeszcze raz na poradnik Arvena co po kolei instalować. W każdym razie wywalanie jest na pewno spowodowane nie zainstalowaniem patha.
PS. Ja gram na tym AI i wszystko mi ładnie chodzi.
Pozd.
Mnie też Ai Pitera śmiga jak złoto na submodzie Mietka77.
Świetnie, że AI się podoba ale ma wadę, komp słabo sobie radzi z rekrutacją agentów, odkryłem już co zrobić aby komp szkolił dużo więcej kupców itd niż w obecnej czy oryginalnej wersji, a to w Bellum jest ważne, bo kupcy zarabiają wielką kasę, może wkrótce dam nową wersje :)
To byłoby super gdybyś coś na to poradził, bo brak wrogich kupców czy wszystkie miejsca w kolegium kardynalskim dla gracza trochę psuły rozgrywkę :evil: Rozumiem że twoja poprawka będzie dotyczyć wszystkich agentów? Czekam na nową wersję :)Cytat:
Zamieszczone przez Piter
Czy to nowe AI jest stabilne?
Czy to Ai działa z najnowszą wersją BC?
Czy jest znacząco lepsze?
Jaka jest najnowsza wersja(link)?
1.A co w AI może nie być stabilnego?Cytat:
Zamieszczone przez maxcezar5
2.No skoro w nazwie tematu jest Bellum Crucis 6.3 to chyba ai nie jest przeznaczone na wersję 6.1 ;)
3.No ankieta chyba mówi sama za siebie, zresztą jest parę opinii, wystarczy poszukać i poczytać ;) Ja ze swej strony dodam że wspaniałym dokonaniem Pitera w tym ai jest budowanie fortów przez komputer.
4.Pierwszy post tematu zawiera wersję 2.0 i 3.1 więc chyba logicznym jest że 3.1 jest najnowsza ;) link w 1 poście
Generalnie to odpowiedzi na wszystkie twoje pytania (poza 1 które nie bardzo rozumiem) są w temacie więc warto czytać nazwę tematu i zaglądać do 1 postu, jak i na wszystkie inne strony :twisted:
Może źle sformowałem pytanie.Chodziło mi o to czy nie jest "głupsze" od podstawowej wersji.Cytat:
Zamieszczone przez Blood_187
Jak widać z ankiet większość tych co raczyli zagłosować uważa, że AI Pitera jest lepsze. Oryginalne wcale nie jest takie głupie. Grałem w kilkadziesiąt modów i AI z Bellum jest w pierwszej najlepszej piątce wg mnie. Jak znajdziesz jakieś genialne AI w przyszłości daj znać, chętnie zagram - naprawdę. testuję rózne AI, ale żadne nie jest tym co bym chciał. Ai Pitera jest bardzo dobre, ale nadal nie natrafiłem na takie co potrafi zaskoczyć nawet po kilkudziesięciu godzinach gry.