Witaj!
Wersja do druku
Witaj!
Witam!
Moje uszanowanie!
Tak mnie znowu naszło na Total War. Zapewne będzie to mod NTW 1 i BKB. Albo Redux, o ile działa.
Moje uszanowanie!
Zawsze miło przywitać nowego członka naszej społeczności.
Również witam! Przy okazji, proszę pierwszy i ostatni raz o odpisanie mi na PW, inaczej będę zmuszony wstawić bana za multikonto, dziękuję za uwagę.
Wypadałoby się przywitać.
Konnichiwa! Gdyż total war to dla mnie głównie shogun - jestem fanem tej gry od pierwszej części, przez Mongol Invasion - aż na dwójce z dodatkami skończywszy :D
Witamy!! :cool:
Bierz muszkiety, prowadź jeźdzców z karabinami na kachi'ch wroga. Pozdrawiam!
Witamy fana najlepszych części serii TW:D.
Witam i pozdrawiam!!!!
Od kilku już dni walczę na forum przeglądam setki postów i dziesiątki działów.
Zarejestrowałem się aby uzyskać pomoc w usunięciu paru jednostek w modzie Regnum Poloniae i tak się zaczęło...
Zakochałem się w modowaniu(jeszcze nie wiem czy z wzajemnością ale to się okaże w praniu).
Śledzę serie TW od pierwszego medivala aż do teraz i jestem szczęśliwym posiadaczem ROME, MED2 i Empire.
Regularnie przeglądam świat modów a teraz postanowiłem sam coś do niego wnieść, wierzę że na forum znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania jak i pomoc bardziej doświadczonych użytkowników.
Wyrażam szczerą nadzieję że z czasem sam stanę się wartościowym członkiem tego zacnego portalu skupiającego wokół siebie znawców historii, weteranów Total War jak i moderów.
Dziękuję i wznoszę toast za przyszłość najlepszej serii gier strategicznych wszech czasów!
Dymitr