Sebadab1 0-4 Hetman
NjuZamek vs Bajer Farmacełtik
Wersja do druku
Sebadab1 0-4 Hetman
NjuZamek vs Bajer Farmacełtik
Fenior - Flagellum_Dei 4:0
Spartak : CSKA mać
jaki wynik taka gra , nic dodać nic ująć . Niech się kończy ta runda bo nie dam rady już tą cska grać.
Tru. Niech się kończy ten turniej, bo z meczu na mecz coraz gorzej gram. Głównie chodzi o skuteczność, bo okazje miałem, ale nie umiałem wykorzystać... :oops: :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
Jeśli william nie zagra żadnego meczu ze swoich zaległych do 19.11 to niestety zostaje zdyskwalifikowany , a wszystkie mecze z jego udziałem skończą się 3:0 dla przeciwnika bądź też większym ( jeśli ktoś wygrał wyżej ) również te , które już rozegrał .
Po co kombinować? Walkower jest walkowerem, czyli 0-3.Cytat:
Zamieszczone przez Sareth4
wszystkie ale chyba w nowej rundzie jak rozumiem. Pierwszą rundę rozegrał i wyniki powinny się liczyć.Cytat:
Zamieszczone przez Sareth4
Zresztą w każdej lidze tak to funkcjonuje, że po rozegraniu przynajmniej 50% meczów wyniki się liczą a później walkowery.
Tak , o to mi chodziło , ale z tego co widze , to żadnego jeszcze nie rozegrał ....
voitek Zenit 4-4 Liverpool Volfgan
Voitek 4-4 Volfgan
Zenit i Liverpool
Prawdopodobnie przekreśliłem swoje szanse na mistrzostwo. :P Ale mecz kapitalny, jak zwykle fatalnie w obronie z mojej strony, gra Livepoolem mi nie służy.
Przebieg meczu:
1-0
1-1
2-1
3-1
3-2
4-2
4-3
4-3
Strzeliłem na 4-3 i 4-4 w 82 i 86 minucie, potem jeszcze oddałem strzał, niestety w środek bramki.
Sareth4 - Sebadab1
Milan 5:1 PSG
Na dobrą sprawę wynik powinien oscylować w granicach 8:4 , ilość słupków i poprzeczek i akcji sam na sam była niezliczona , zdecydowanie najciekawszy mecz jaki dotąd grałem :)