Teraz znowu wywala podczas bitwy...Już nie wiem co robić...Zna ktoś odpowiedź?;p
Wersja do druku
Teraz znowu wywala podczas bitwy...Już nie wiem co robić...Zna ktoś odpowiedź?;p
Dzisiaj próbowałem zagrać Empire i zaczęło mi przy zasysani 160 kb/s pobierac przez 2 dni ! Znajomy powiedział, żebym zainstalował Empire ponowni o to właśnie robie. Nie wiem czy to pomoże, jeśli nie to poradźcie co robić.
Edit:
Rozwiązane.
Mam pytanie, ponieważ kupiłem Empire używane, koleś zapewniał, że nie było instalowane. Jednak gdy wpisuje kod aktywacji to napisane jest, że gra już jest zainstalowana na innym koncie. Co z tym fantem można zrobić? Czy istnieje jakiś sposób żeby móc zainstalować grę (np. napisać do Steam ze zdjęciem, że mam płytę i kod w oryginale). Czy jestem zmuszony dorwać sprzedawce i skopać mu dupę?
Valve nie pozwala na przypisanie do innego konta. Musisz mieć hasło i login konta Steam na które kłamczuszek zarejestrował grę.
Dzięki za szybką odpowiedź ;) . Teraz trzeba się zając procesem odzyskiwania kasy od kłamczuszka...
Co zrobić żeby gra nie pobierała sama aktualizacji? We właściwościach Steam jest opcja "nie pobieraj automatycznie", ale ilekroć ją wybieram nie ma opcji "zatwierdż" jest jedynie "zamknij". A jak zamykam i otwieram ponownie okno Steam to co bym nie robił nadal mam opcję pobierania włączoną. Szlak mnie już trafia, bo za każdym razem jak się coś aktualizuje to tracę potem ze 2 tygodnie nim dojdę do tego, jak uruchomić grę po tych beznadziejnych aktualizacjach!
Mam pytanie czy ma ktos problem z połączeniem się do gier na multi?Nie wiem co się dzieje tak na 4 gry do których chcem się podłączyć łączy tylko z 1...Cały czas wyświetla mi się brak odpowiedzi od hosta...?POMOCY
Zrobiłem reinstall gry po ostatniej 'niespodziance' z pobieraniem 15 GB przy okazji nowego DLC.
Wszystko ok, uaktualniłem automatycznie do wersji 1.5, ale gdy włączam to niestety po tym jak wyskakuje 'strona tytułowa', ekran robi się czarny: Wystąpił problem z aplikacją Empire.exe <blablabla>
Za pomocą steama spróbowałem 'naprawić' te pliki, pisało, że znalazło 7 nieprawidłowych, ale że pobrało już odpowiednią zawartości... Niestety nie pomogło.
Wie ktoś co może być nie tak?
Bo nie chcę robić reinstalla, użerać się z tym przez następne kilka godzin, by później natknąć się na identyczny błąd...
Ha, teraz coś lepszego. Uruchomiłem grę gdy pozbyłem się plików w folderze z danymi aplikacji do Empire. Ale włączam i okazuje, się, że to DMUC...
Nie pojmuję, przed reinstalacją usunąłem DarthModa, a teraz go nie instalowałem, skąd w folderze empire, wzięły się jego pliki? o.O
Udało mi się pozbyć moda, ale język w grze to teraz mix angielskiego z polskim. Da się coś na to poradzić oprócz reinstalla?
Po prostu skopane mam ten sam problem co kilka osób wyżej... tzn. nie mogę wyłączyć aktualizacji, a sama aktualizacja trwa bardzo długo bez żadnych efektów. ;|
Ten Steam to jest poje***. Nie wiadomo jakim sposobem nie chciało mi się włączać ETW. Z tego powodu kliknąłem na Steam'a, aby zobaczyć o co chodzi. Po kilku minutach zaczęła mi się instalować jakaś głupia instalacja, która bardzo długo trwała. Doszło do 30% i... God Damit! Steam się włączył. Co się zmieniło w Steamie? Praktycznie nic prócz tego, że teraz jest po angielsku :P A co najlepsze Empire musiało się od początku instalować dla potrzeb Steam. Czekałem, czekałem, aż doszło do 15% i... komp się zawiesił :evil: :evil: :evil: :evil:
Teraz wszystko instaluje się od nowa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A co najgorsze ja mam teraz ferie (w sumie druga połowa ferii) i nie moge sobie pograć :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Co mogę zrobić w tej sprawie :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Proszę o Waszą pomoc.