Ciri będzie na 99%, nie da się zakończyć tej gry-trylogii dając Yen a pomijając Ciri. Zresztą:
http://s.cdaction.pl/obrazki/wiedzmin-3 ... e_4bcd.jpg
Wersja do druku
Ciri będzie na 99%, nie da się zakończyć tej gry-trylogii dając Yen a pomijając Ciri. Zresztą:
http://s.cdaction.pl/obrazki/wiedzmin-3 ... e_4bcd.jpg
A może to mężczyzna :P?
A tak na serio,Ja bym tam wolał jakby dali Vesemira albo Dijkstre (przepraszam nie umiem wynienić tego imienia).
To jest kobieta, chyba :D Zresztą to, ze przeniosła się do innego świata( z tego co pamiętam to chyba do Króla Artura ;) ) nic nie znaczy. Mogła się przenosić kiedy chciała, ale nie pamiętam za dobrze.
Tak masz racje do króla Artura z Monty Pythona :P, mam nadzieje że będzie Zoltan i Jaskier ale to raczej nieodłączny element tej gry jakby był Roche to super ale to raczej nadzieje i marzenia.
Nie no, wydaje mi się, że w tej części zobaczymy wszystkie ważniejsze postacie z książek. W końcu trzeba jakoś zapchać ten świat. W dodatku jest to ostatnia część i twórcy mogą sobie na to pozwolić. Nie muszą się martwić tym co umieszczą w następnej części.
Ostatnia?! Naprawdę tak szybko kończyć serie która znosi złote jajka?
@edit
Boże czytałem o tym na necie i coś pisali że bedą gry w swiecie wiedźmina ale bez Gelarta, fu dla mnie ta firma i seria traci byt po trójce w takim razie.
Nie no, ja bym sobie zagrał czarodziejem w następnym rpg zrobionym pod ten świat :D Jeśli coś takiego kiedyś ktoś zrobi...
To już nie bedzie to samo ale gra taktyczna na podstawie wiedźmina była by fajna :P Grałbym Kovirem,Temerią albo Redanią.
Możliwe, że może być Ciri tylko w takim wypadku jest to zamysł twórców bo Sapkowski się pod Wiedźminem (grą) nie podpisuje czyli de facto Ciri powinna nadal siedzieć w tym innym świecie.
A Geralt powinien siedzieć na wyspie Jabłoni albo być martwy, przecież Sapek nie podpisuje się pod tą grą już od pierwszej części. No a Ciri potrafi się między światami przemieszczać więc nawet trzymając się książki nie musi w innym świecie siedzieć.
Możesz dać linka? Z tego co kojarzę była taka plotka ale chyba redzi ją zdementowali.Cytat:
Boże czytałem o tym na necie i coś pisali że bedą gry w swiecie wiedźmina ale bez Gelarta, fu dla mnie ta firma i seria traci byt po trójce w takim razie.
Nie mam pewności ale twórcy potwierdzili chyba obecność jego i Iorvetha. Ale na jakąś wielką rolę z ich udziałem nie ma pewnie co liczyć, chyba że twórcy ścisle powiążą obie te postacie i będzie jeden wątek wyglądający niemal tak samo tylko różniący się tym kto nam towarzyszy.Cytat:
jakby był Roche to super ale to raczej nadzieje i marzenia.