Hmmmm trzeba pewnie jeszcze poczekać.Panowie pracują nad sub-modem i wielki szacunek i podziw dla Nich za ich pracę i zaangażowanie
Wersja do druku
Hmmmm trzeba pewnie jeszcze poczekać.Panowie pracują nad sub-modem i wielki szacunek i podziw dla Nich za ich pracę i zaangażowanie
Jeżeli ktoś chce testować nowe statystyki do jednostek to niech się zgłosi. Liczę tylko na zgłoszenia od osób, które mają zamiar TESTOWAĆ, a nie grać. Póki ten etap się nie zakończy to nie będę w stanie przejść do dodawania budynków.
KAM2150, mam ctd po pierwszej turze RP. What to do now?
Proszę pisać w języku polskim, Ensis.
Ja narazie dopiero co czytam temat. Mi najbardziej brakuje Częstochowy na mapie. Znaczące miejsce religijne/twierdza (pomyślałem o tym bo dziś sobie Potop z DVD odpaliłem.) Może jak by KAM chciał albo by się udało to by się takie miasto na mapie zrobiło.
Z tego co ja wiem submod nie predko wyjdzie bo KAM2150 mi pisał ze inni olali sprawe, i niestety sam nad nim pracuje.
Po przeczytaniu tematu :
1.Właśnie Ci oficerowie , chorąży dobry pomysł ale z tego co czytałem u rusków wyjdzie w 0.9.3. Tak jak dojdą Kozacy Dońscy , Gruzja itp. Zresztą już Ensis już pisał.
2.Czytając ktoś mówił żebyśmy nie przesadzali bo zrobimy nieśmiertelna husarie. Można by było zrobić jak umiecie jednostkę : Gwardia Husarska (nie znam się zbytnio na takich jednostkach ale chodzi o zrobienie elitarnego oddziału husarii który by lepsze miał staty , dłużej szkolił itp.)
To są wstępne moje pomysły.
Czytając u Rosjan pisał ktoś o tym żeby mapę rozszerzyć na wschód, a jakiś z członków moda napisał że będzie rozwijana na zachód. Głównie to wywnioskował translator :P Jednak tu posługuje się cyrylicą, a jej nie znam więc muszę na słowo ufać translatorowi. Może za rok , półtora albo i dwa doczekamy się ''Europejskiego OiM 2. Chociaż biorę pod uwagę ,że to translator jak translator i że nasi wschodni sąsiedzi długo robią 0.9.3 ale lepiej żeby długo robili a zrobili dużo ,a nie co miesiąc aktualizować i wkurzać osoby robiące różnorakie submody i tłumaczenia.
Hej jak tam prace postępują?
W ogóle nie postępują. Dużo osób się zgłosiło do pomocy, zadania zostały przydzielone i na tym się skończyło. Jeżeli mam całość wydać sam to dopiero w lipcu będę miał czas solidniej popracować.
A co zostało do zrobienia?
Budynki dla RON.