Klucz trzeba wpisać w okienko aktywacji gier na steam (gry/aktywuj produkt steam)
Wersja do druku
Klucz trzeba wpisać w okienko aktywacji gier na steam (gry/aktywuj produkt steam)
Wiem, ale chodzi mi jak w to grę grać. Bo nie wiem, jak to ugryźć.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Gra się podobnie do innych gier z serii, jedynie sterowanie jest trochę inne ale chyba w opcjach jest alternatywna konfiguracja. Wybierz jakiegoś dowódcę i po prostu zacznij grać. Musisz tylko pamiętać o dwóch rzeczach: oddziały cały czas biegną i w grze nie ma czegoś takiego jak zmęczenie; mając tylko 3 oddziały sam nic nie zrobisz dlatego ważne jest aby współpracować z resztą drużyny.
Spróbuj sam - zobacz czy będziesz miał problem.
Ewentualnie popatrz na gameplay'e na YT.
Możesz też wziąć udziałw Piątkach z Areną - wielki baner świeci w głównym miejscu na forum - nie sposób go nie zauważyć.
Generalnie Arena koncepcyjnie jest dużo prostsza niż inne Total War'y (odchodzi warstwa strategiczna) więc nie powinieneś mieć problemu.
Zawsze jest ktoś na tsie, wystarczy podskoczyć i zapytać. Wejść do pokoju, przywitać się, przedstawić sprawę. Zazwyczaj ktoś sobie siedzi sam i liczy że wszyscy się do niego rzucą tudzież wchodzi do pokoju i milczy i nie wiem na co liczą.
PS. Prawie zawsze
Gra ktoś dzisiaj?
Wbij ktoś na ts i daj znać! Potrzebuje pomocy!
Patrz wyżej.
1) QMA95-PVFWT-695T6
2) 34B3J-E4JY5-MMHN7
3) Q02WC-JHGH4-X70N8
trzy klucze świeżutko z emaila od CA
https://blog.totalwararena.com/2015/...account-resets
Wyszedł patch 11 i nie będzie już restartu kont!
Najważniejsza wiadomość dla beta...alfatesterów. :)