Panowie co Wy wygadujecie z długimi zmianami tur? to 30 sekund, wyłączcie tylko do cholery (przepraszam) tryb ruchów komputera, a tak z innej beczki gra jest grywalna, dobra, ale tylko od poziomu bardzo trudnego.Cytat:
Zamieszczone przez Canis
Wersja do druku
Panowie co Wy wygadujecie z długimi zmianami tur? to 30 sekund, wyłączcie tylko do cholery (przepraszam) tryb ruchów komputera, a tak z innej beczki gra jest grywalna, dobra, ale tylko od poziomu bardzo trudnego.Cytat:
Zamieszczone przez Canis
Mi też się tury zmieniają niezależnie czy to tura 50 czy 150 przez 1,5 minuty (z zegarkiem w ręku), tylko na początku gry pędzą szybko i płynnie, wiec może akurat u nas się tak zmienia, ciesz się że masz lepiej. Tak, mam wyłączone ruchy kompa.
To zwracam Ci honor w takim razie. ja mam nowy komputer tzw. gracza i na ultra naprawdę nie mam problemów, natomiast co włączę grę muszę na nowo ustawiać grafikę (optymalizacja?). Przez 7 dni nie grałem w ogóle, tak się zniechęciłem, dopiero gra od poziomu bardzo trudnego (polecam grę Macedonią) jest wyzwaniem i zaskakuje pozytywnie.czekam na path jak reszta,pozdrawiam serdecznieCytat:
Zamieszczone przez ASHERIX
mardar 282 - Macedonią na bardzo trudnym to wyzwanie??? Wybacz, ale na na legendarnym Macedonią wyłączyłem po 80 turze, bo nie było ŻADNEGO wyzwania - nuda. Komp jest pasywny, a jak dojdzie do wojny to wystawia same najsłabsze jednostki. Wiem, że nie tylko ja mam taki problem, bo w recenzji Angry Joe (całkiem zabawnej) i kilku innych jest to główny minus gry . Moim zdaniem w tej chwili poziom AI jest taki, że problem z wygraniem kampanii mogą mieć chyba tylko osoby, które pierwszy raz zetknęły się z tą serią .
Witam jutro sie szykuje ponoć jakiś patch (: Czy to prawda ?
Nie wiem ile godzin spędzasz przy grach i Total War , ale dla mnie poziom trudny jest wyzwaniem i tyle, poziom graczy jest różny, 90 procent gra na normalnym, jeśli dla Ciebie legendarny jest jak pikuś :o , to współczuję....
Grając Macedonią zostałem w 30 turze zaatakowany przez Tylis i Królestwo Odrysów w sposób skoordynowany,i rozbity gram w Total War od 2005 , ale uważam że poziom trudny nie jest bułką z masłem, a gra ma jakąś wartość i potencjał.Koniec tematu
W piątek wychodzi patch ?
Podobno tak,ciekawe co ciekawego dodadza....U mnie po ostatnim pojawily sie crashe podczas bitwy,choc moze byly wczesniej tylko nie gralem wystarczajaco dlugo.
Muszę się zgodzić, gra jest łatwa i nie zapewnia żadnego wyzwania w tym momencie. Spróbuję z Radious Modem, może da radę.
Ale pozostaję cierpliwy i czekam na poprawki. Nie od razu Rzym spatchowano. :P
Patch 2 będzie na początku przyszłego tygodnia.