-
1.Zainstalowałem Medievala Złotą Edycje (swoją drogą nie wiem jak z kingdomsami w tej wersji bo nie mam do nich żadnego lanchera a pliki w folderze mods są i steam też pokazuje że kingdoms jest zainstalowany)
2.Wypakowałem WWmwE-2.5 do głównego foldera z grą (steam->steamapps->common->Medieval 2 Total War)
3.Kliknąłem folder WWmwE-2.5, dałem "wytnij" i wkleiłem go do folderu mods
4.Wypakowałem IdillaMZ launcher do folderu WWmwE-2.5 (znajdującym się w folderze mods)
5.Włączyłem twoją aplikacje
-
Edytuj plik Configuration - zmień
[features]
mod = WWmwE-2.0
na
[features]
mod = WWmwE-2.5
Pisałem, że przygotowałem plik Configuration pod WWmwE 2.0
-
Pokaż log launchera. launcher_log.txt
Ja zmodyfikowałem launcher, aby obsługiwał mody pod podstawke - udało się. Osobiście mam wszystkie mody w folderze mods.
To mój log.
[Universal Mod Launcher by Guan Ziyang - Copyright 2014] started on 2016-01-05 22:34:47,15]
[22:34:47,15] Regular version of Medieval II was detected.
[22:34:47,15] Configuration checking was succesfully executed...
[22:34:47,15] Configuration file exists. (If the .cfg file is any name other than Configuration.cfg, it has been automatically renamed to Configuration.cfg in order to make this program work.)
[22:34:47,15] Directory changed to D:\Medieval Total War II. Beginning to launch game in D:\Medieval Total War II.
[22:34:47,15] Proceeding to start regular version executable
[22:34:47,19] CD Version of Medieval II was launched with Kingdoms.exe. If problems were encountered, check the log for errors
[22:34:47,19] ENDING LOG...
Spróbuj ponadto, dodać mod do listy i uruchomić przez steam. https://drive.google.com/file/d/0B-9...A2dHlWenc/view
-
Jak go zmienić (po dwukrotnym kliknięciu pokazuje mi się okno, coś takiego: https://www.google.pl/search?q=windo...Qc7FZnXo5DM%3A) ?
-
Użyj zwykłego notatnika. W ostateczności możesz zrobić dokument tekstowy na pulpicie i otworzyć ów plik.
-
Universal Launcher Log ~ Please refer to this log if you experience any problems running the launcher.
Submit a copy of this log when requesting for support at http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?661279
[Universal Mod Launcher by Guan Ziyang - Copyright 2014] started on 2016-01-05 22:50:02,95]
[22:50:02,95] Configuration checking was succesfully executed...
[22:50:02,95] Configuration file exists. (If the .cfg file is any name other than Configuration.cfg, it has been automatically renamed to Configuration.cfg in order to make this program work.)
[22:50:02,95] Directory changed to E:\Steam\steamapps\common\Medieval II Total War. Beginning to launch game in E:\Steam\steamapps\common\Medieval II Total War.
[22:50:02,96] Proceeding to start regular version executable
[22:50:04,23] CD Version of Medieval II was launched with Kingdoms.exe. If problems were encountered, check the log for errors
[22:50:04,23] ENDING LOG...
Po tym włącza się podstawowy Medieval
-
Skopiuj WWmwE-2.5.cfg ( miałeś razem z modem )i wklej do folderu z modem w katalogu mods. Usuń stary Configuration.cfg.
-
Zrobiłem tak i włączył się podstawowy medieval i gdy go wyłączyłem i wszedłem do folderu moda był tam plik configuration a nie było WWmwE-2.5.cfg jakby komputer cofał wprowadzone przeze mnie zmiany :(
-
Skopiuj folder z modem do katalogu głównego. Wówczas spróbuj uruchomić, oczywiście posługujac się tym samym launcherem.
Zmiana nazwy jest w porządku, plik jest właściwy - chciałem to tylko zweryfikować.
-
[Universal Mod Launcher by Guan Ziyang - Copyright 2014] started on 2016-01-05 23:11:19,97]
[23:11:19,97] ERROR - Medieval II installation (Medieval2.exe or Kingdoms.exe) was not detected in E:\Steam\steamapps\common...
[23:11:19,97] ENDING LOG...