Z dodaniem ikon z Imperium, może być problem, ponieważ jest tam dużo mniej jednostek i krajów niż w modzie.
Wersja do druku
Z dodaniem ikon z Imperium, może być problem, ponieważ jest tam dużo mniej jednostek i krajów niż w modzie.
Jakby co to zapomniałem napisać, że udało mi się to ogarnąć. A raczej samo się to naprawiło, gdyż po 4-5 uruchomieniu gra jakby zrozumiała że chce TE ustawienia i już je wczytuje cały czas ale dzięki z góry za porady ;)
A jeśli chodzi o moda to grałem w niego troszkę i jak zwykle świetny, nie zauważyłem zbytnio problemów, bardzo trudno jest mi sie przyzwyczaić do nowych ikonek Kozaków ale jakoś daje rade. Muzyka dobrana bardzo dobrze (przesłuchałem cały folder muzyczny). Jedyna rzecz jaka ciągle sprawia mi wątpliwości to to, ze da się uratować Stefana Potockiego. Niby fajnie, bo jest to jakieś wyzwanie, jednakże jest to troszkę ahistoryczne. Nie wiem czy taki jest zamysł autorów, ażeby była możliwość uratowania go, czy nie.
ogólnie oceniam moda na 8/10 z nadzieją na 9 w przyszłości ;)
Winszuje cierpliwości, bo cały "soundtrack" ma pewnie ponad godzinę. Co do Potockiego, to jest możliwość, a w zasadzie dwie: możesz uratować go "ręcznie" Mikołajem Potockim i Kalinowskim, co jednak jest dość trudne, lub rozegrać bitwę Stefana na autoresolvie. Wówczas Potocki zazwyczaj przeżywa i wycofuje się do pobliskiego fortu.
W tym modzie była mechanika dobrze wyważona swego czasu i ktoś ją tak popsuł, że szkoda gadać, nakombinowane, niedokończone i nieprzemyślane.
Piter, nie obraź się, to w końcu masz ochotę pomóc czy tylko gorzkie żale wylewać? To że jest to zje... to wiemy.
teraz grając sobie ponownie napotkałem dziwny błąd w nazwie kapitana szwedzkiegoZałącznik 2287
ta nazwa z "podłogami"
Polecam sobie poczytać: http://totalwar.org.pl/potop-total-w...ial-specjalny/
Kiedy wyjdzie ten patch?
Główne sprawy skrypterskie są już chyba zamknięte. Pozostaje jeszcze porobić opisy do eventów, potłumaczyć na angielski, potestować... W przyszłym miesiącu myślę, że wyjdzie (jak wszystko pójdzie dobrze).
Jak tam posuwają się prace nad patchem? Pojawi się w tym miesiącu?