Dzięki Gnejuszu. Tak, po osiągnięcie pewnej wielkości naszego,państwa, gra jest strasznie nudna i brak wyzwań i to zaczyna ją dyskwalifikować w mych oczach, mimo jej wielu niewątpliwych zalet, bo cóż mi daje szeroki wybór jednostek pomocniczych czy też nowe legiony po reformach skoro kampania sypie się, jest nudno, a ja nie lubię gry będąc tylko stroną atakującą. Po 13 łatkach gra jest po pewnym czasie do dupy. Takiej nudy i stagnacji w TW jeszcze nie widziałem i wt ej materii nawet mody tego nie zmienią. Wątpię również, iż CA zrobi jeszcze coś w tej materii,mieli rok i g...no oni raczej symulują że coś tam naprawiają zdzierając kasę kolejnymi DLC. Zresztą, gdyby nie mody juz bym ją dawno wywalił za okno.Cytat:
marko1805 armii lądowych można mieć max 16, flot 8. Co do plików niestety nie mam zielonego pojęcia. Te 16 armii i 8 flot zupełnie wystarcza na grę, AI jest głupie więc armie komputera najczęściej nie robią nic, po osiągnięciu max imperium z reguły gra jest nudna, kilka tur dziennie i mam dość. To największa niedoróbka RT2 - Ai w szczątkowym stadium rozwoju, "mózg" podtrzymuje tylko czynności życiowe.
Wrzucasz do folderu data, ot cała filozofia.Cytat:
Dzięki... W których plikach mam to wkleić?
Ściągnąłem samą polską łatkę. Czy to wystarczy czy mam pobrac też tą pierwszą?