Wolę bez :P Nie lubię, uważam że legginsy to szczyt bezguścia! No może nie szczyt, bo do butów emu to trochę jeszcze brakuje.
Wersja do druku
Wolę bez :P Nie lubię, uważam że legginsy to szczyt bezguścia! No może nie szczyt, bo do butów emu to trochę jeszcze brakuje.
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...82268055_n.jpg
Świetna dziewczyna ;)
Średnia gąska z twarzy
Popieram w 80% Volomirze twoje zdanie nt. legginsów bo pozostałe 20% to są wyjątki od reguły bezguścia ;)
Po za tym mam zasadę ograniczonego zaufania do kobiet które aż zbyt dobrze ubierają się - wyłącznie skupiają się na zakupach i pustym konsumpcjonizmie najgorszej klasyfikacji ;D Muszę mieć choć 5 minutową pogaduszkę żeby porządnie ocenić ;) Ostatnio mnie urzekła pewna studentka (nie tylko wyglądem i samym charakterem) ale także swoim pragnieniem grania w Skyrim i notabene nie małą wiedzą na temat tegoż universum ^^ W dodatku mózg z prawa cywilnego i farmaceutycznego :D
Bo zależy czego oczekujesz. Fajnie jak dziewczyna ubiera się np. rockowo albo po prostu luźniej ale fajniej by było jakby umiała się do tego ubrać jak kobieta, mam nadzieje, że wiesz o co chodzi. Inna spraw, że nie lubię dziewczyn metalów... Jeszcze nigdy nie spotkałem żadnej normalnej :p Ale mówię tutaj o tych konkretnie szpecących się glanami, czarnymi dziwnymi ciuchami, ciężkim makijażem albo lepiej skóra, lateks i ćwieki. Czyli smole mówię stanowcze nie! Te panie zaś które skupiają się tylko na wyglądzie, to cóż, do zaorania, tak samo faceci.Cytat:
Po za tym mam zasadę ograniczonego zaufania do kobiet które aż zbyt dobrze ubierają się - wyłącznie skupiają się na zakupach i pustym konsumpcjonizmie najgorszej klasyfikacji ;D
Lesbijka :PCytat:
Ostatnio mnie urzekła pewna studentka (nie tylko wyglądem i samym charakterem) ale także swoim pragnieniem grania w Skyrim i notabene nie małą wiedzą na temat tegoż universum ^^ W dodatku mózg z prawa cywilnego i farmaceutycznego :D
Mnie też urzekła ostatnio pewna dziewoja, o wielkich oczach (OCZACH! podkreślam, to nie jest metafora) i urodzie zbliżonej do Mili Kunis i takich mega pięknych włosach. No ale niestety jest jeszcze młoda (19) tak więc i w głowie ma trochę za dużo papki :P
To ja jestem dziwny, bo takie są dla mnie najładniejsze :PCytat:
Zamieszczone przez Volomir
Przeciętna i pospolita ale co kto lubi :PCytat:
Volomir pisze:
Średnia gąska z twarzy
To ja jestem dziwny, bo takie są dla mnie najładniejsze :P
Mnie, na przykład, taka Mila Kunis nie pociąga :) Nie chodzi o to, że nieładna, po prostu nie mój typ.
Czaje, ja na przykład nie ogarniam dlaczego ludzie jarają się Olivią Wilde. Niby ładna, niby ma jakieś oczy, ale dla mnie jest strasznie sucha.
No to przeatakuj ;)Cytat:
Ostatnio mnie urzekła pewna studentka (nie tylko wyglądem i samym charakterem) ale także swoim pragnieniem grania w Skyrim i notabene nie małą wiedzą na temat tegoż universum ^^ W dodatku mózg z prawa cywilnego i farmaceutycznego :D