Na moje ręce została złożona rezygnacja Rapsa z krzyżowców 13, ponieważ denerwował go serwis przeklej i nie rozumiał idei hasła oraz wysyłania go. Ktoś chętny? Avasil? Katana?
Wersja do druku
Na moje ręce została złożona rezygnacja Rapsa z krzyżowców 13, ponieważ denerwował go serwis przeklej i nie rozumiał idei hasła oraz wysyłania go. Ktoś chętny? Avasil? Katana?
Ja nie jestem w stanie przejąć w tym momencie, bo wyjeżdżam we wtorek i przez parę tygodni będę mocno w kratkę :/
Przecież może uploadować sejwy na speedy share (przeklej ostatnio też mnie denerwuje, bo zaczęli dodawać jakieś reklamy):
https://www.speedyshare.com
Biorę :) (jeśli chodzi o więcej kampanii to oprócz tej na razie nic więcej nie wezmę, aż zakończy się któraś z moich kampanii)
Net mi się zepsuł. Niby naprawilem i w teorii powinno wszystko działać ale w praktyce polsat i plus ssą i jedyne co działa to oni mi na nerwy.
Jeśli jutro net się nie ogarnie to poszukam zastępcy. Na razie proszę o wyrozumiałość i cierpliwość.
Odzyskał sprawność, jutro jeśli się wyrobię to zrobię wszystkie tury.
Wyjeżdżam na tydzień, i potrzebuję zastępstwa do MKO 35 (Bizancjum), Krzyżaków 51 (Zakon) i Brytanii 45 (Norwegia) od 25 lipca do 2 sierpnia. Zakon i Bizancjum mają trochę trudną sytuację, w Norwegii względny spokój, gdyż nie prowadzę tam póki co wojen. Po hasła i szczegółowe informację proszę na PW.
Resztę moich KO weźmie Il Duce.
Edit: Norwegię wziął KapitanKatana, więc zostały tylko Bizancjum i Zakon.
Myślę, że twój zastępca nie musi się martwić o sytuację Zakonu ;)
Dobra Mistrzu, jeszcze Ci się odgryzę w tej KO ;D
Ok.