Zamieszczone przez
Memnon[pl]
Jednak ja jestem starym fanem TW-gram od Shoguna I i lubie ta serie.Dlatego oczekuje tylko dobrego produktu jako fan i jako klient.Drazni mnie polityka CA-pelna ignorancja i arogancja,na ktora moga sobie pozwolic bo nie maja konkurencji-niestety!Np tacy ludzie jak Lusted-wcale nie uwazam ze jest dobry-to co stworzyl w Rome II to porazka-wystarczy zainstalowac ROme Surrectum-10 starsza gra a prezentuje sie o wiele,wiele lepiej-i to mod za darmo.Ponadto jest on czlowiekeim tak zarozumialym iz nie mozna mu niczego przetlumaczyc i jedyna jego odp to"ja to zrobilem i jest dobre"-na szczescie to nie on robi jednostki do Warhhamera-wiec te raczej beda ok.Grafika to nie wszystko-ale nie po to wydaje kase na karte graficzna i dobry komp zeby ogladac badziew na monitorze,lub tez wcale nie miec czasu popatrzec na bitwe-a tak na razie wyglada to w Warrhamerze.Przy tak szybko klikajacej bitwie nawet nie bedzie kiedy zrobic zooma na jednostki zeby nacieszyc sie animacjami itp.No to po co to robic-zeby bylo ale zeby nikt nie patrzyl?
Na koniec pragne stwierdzic ze sprzedanie CA do Segi bylo njawiekszym bledem,pomylka i nieporozumieniem.Wszystko czego dotknie Sega jest popsute-wydawane na szybko,na odwal sie i bez szacunku dla dobrego imienia danego tytulu.Gdyby CA zostalo same sobie-mielibysmy gry wydawane rzadziej-ale bardziej dopracowane.