Mają, ale zazwyczaj nie w takich ilościach jak na Steam. I to właśnie od Steam się taka moda zaczęła rozpowszechniać.Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
Wersja do druku
Mają, ale zazwyczaj nie w takich ilościach jak na Steam. I to właśnie od Steam się taka moda zaczęła rozpowszechniać.Cytat:
Skoro 9 frakcji jest grywalnych, a 3 w DLC to jedyne, czego brakuje, to zrobienie moda Rome 2 Total Factions (oczywiście, jeśli inne setki frakcji niegrywalnych będzie miało swe własne unikatowe jednostki) :). Pewnie też zrobią multum DLC z nowymi, unikalnymi jednostkami i zasypią nimi jak w Empire TW.
Przykład bioware grubo przed wyjściem origin i w powijakach jeszcze steam - dlc do mass effecta 2 koniec w dyskusji ;) a co do dlc to nie wina steama tylko wydawców, chcących robić "gut Geschäft" i tyle w temacie.Cytat:
Zamieszczone przez Dyktator
Ty chyba nic o Steam nie wiesz.. Mass Effect 2 wyszedł w 2010, a ty mówisz, że to były powijaki Steam :O Przecież Steam powstało w 2003 ... Samo Origin powstało w 2011, więc też nie wiem, czy rok z hakiem to tak ,,grubo"..Cytat:
Przykład podałeś akurat zły, ale nawet jakby znaleźć dobry, to nie mówię, że przed Steam nie było żadnych DLC. Jednak można by znaleźć tylko pojedyncze przypadki. Bo jak napisałem - od Steam to się zaczęło rozpowszechniać.
I dalej -> mówisz, że to nie wina Steam... stwierdziłeś to tak, jakby Para była niezależną platformą, a to przecież tylko aplikacja Valve, które samo się nie bawi w to DLC, jednak zezwala innym i promuje ten styl.
Cytat:
Może dlatego, że Steam zaczął się dla wielu z forum, dopiero od Empire, pierwszej gry z serii wymagającej tej platformy ;)
Czy wersje przedpremierową można kupić tylko online?
Także w sklepach internetowych, np gram.pl albo 3kropki.pl - polecam oba.
Aha, czyli nie będzie pudełkowej edycji przedpremierowej jak np. w przypadku gta V na konsole?
Matko, na gram.pl masz edycję pudełkową, podobnie w innych sklepach. Jeśli sprzedają edycję cyfrową to jest to zawsze wspomniane. Co w tym niezrozumiałego?
Spokojnie, tylko pytałem. ;)
Nie ma się co denerwować. ;)
Bałem się że kupując online, dostanę wersję elektroniczną.