Nie ma takiej opcji, jest temat indywidualne kompilacje skryptowe, poczytajcie i usuwajcie co uwazacie. Gra byłaby śmiesznie łatwa bez pewnego dopakowania ai. W Bellum jest to rozsądnie zrobione, nie to co w SS 6.4.
Wersja do druku
Nie ma takiej opcji, jest temat indywidualne kompilacje skryptowe, poczytajcie i usuwajcie co uwazacie. Gra byłaby śmiesznie łatwa bez pewnego dopakowania ai. W Bellum jest to rozsądnie zrobione, nie to co w SS 6.4.
W SS 6.4 to z kolei sie AI na Vh/ Vh jedzie jak bura suke. W 100 tur mozna pol swiata podbic ^^
No nic zagram wtedy na strategicznej medium i zobaczymy jak to pojdzie, moze rzeczywiscie przegiety jest VH.
Czyli tak jak napisałem ci na pw.... to nie jest historyczna tylko fantasy! czepiasz się o religie Słowian a nie czepiasz się że srają kasą... i to ma być historyczne??
Haha, na tym medium to strasznie latwo sie kase trzepie :) , myslal ktos moze o modzie ktory by wprowadzil kary ekonomiczne z VH na medium :p? (czy te kary sa opisane w campaign script?)
Luqass(PL) dostajesz słowne ostrzeżenie za wulgaryzmy. Chyba oszalałeś jak myślisz, że w modach ai nie ma bonusów, musi je mieć by być wyzwaniem dla ludzkiego Gracza, nie radzisz sobie graj na easy. Pomysł z religią Słowian jest do niczego jak dla mnie. Usunięcie tych bonusów z gry jest banalnie proste poradniki moderskie poczytaj, to może zrozumiesz. Dla mnie te bonusy są za niskie, nawet na VH.
Moggwai w campaign_script to jest w balance script raczej.
Ciekawe... gdzie ja tu użyłem wulgaryzmu? "srają" to wielkim przekleństwem nie jest... za to twoje "zajebisty" jest już większym...
Kończ z tym pisaniem nie na temat, postów nie związanych z meritum ok? Za to powinieneś osta dostać, drugi raz cię upominam.
To je usuń? w końcu po coś masz tego moda...
Nie wiem o co ci chodzi. Nie zamierzam nic usuwać z moda jasne? Masz problem z tym to się naucz i sam sobie campaign_script zmodyfikuj, ja nie zamierzam. Gram na wszystkich skryptach i tak zostanie.
Edit: viewtopic.php?f=367&t=12791 Jest nowa wersja megasubmoda z dnia 20.03.2013.
Czy da się jakoś włączyć auto savy. Bardzo mnie to denerwuje, przedchwilą straciłem kilkadziesiąt tur norwegią...