https://www.youtube.com/watch?v=huRziABY2Y0
Max jak zawsze w formie i mówi jak jest bez zarażania bakterią Karola Marksa ;)
Wersja do druku
https://www.youtube.com/watch?v=huRziABY2Y0
Max jak zawsze w formie i mówi jak jest bez zarażania bakterią Karola Marksa ;)
Nie chce mi się słuchać Maxa, ale pisanie, że "jak zawsze w formie" to gruba przesada! Ja nie pamiętam kiedy on coś na poziomie powiedział :P
Co takiego jest głupiego i nie na poziomie w tym co mówi Max?
Jego śmieszne teorie spiskowe na przykład ;) Nie chce mi się babrać w oglądanie znowu jego filmików ale co się naśmiałem to moje!
Mnie najbardziej bawi to wplątywanie amerykanizmów,te groźne miny jak ze starych filmów z Seagelem i Van Damme'm...., jego megalomania, przekonanie o własnej nieomylności i wybitności, a facet siedzi w jakiejś kanciapie na tle odtwarzaczy VHS, i udaje, że to studio TV :crazy::lol2: wciska ludziom jakieś swoje stare filmy o USA, których nikt nie chce oglądać, i ponoć handluje chińskimi podróbkami perskich dywanów na Ebay'u, bo już pomijam fakt, że plecie kocopoły.
A najzabawniejsze jest to, że jemu się naprawdę wydaję, że jest oglądany na całym świecie, i to nie tylko przez Polaków.
W ogóle to ciekawe, że wszyscy guru prawicy to jakieś karykatury, jak złe charaktery z komiksów ;) Korwin - wygląda jak szalony naukowiec próbujący zawojować świat przez stworzenie krzyżówki psa z żółwiem. Max - dziennikarz który przejrzał wszystkich i ukrywa się przed rządem w kanciapie nagrywając ostrzegawcze filmy o ufo. No i wielki podróżnik Cejrowski, który zwiedził 110% świata i jedyne czego się nauczył to pogardy dla innych ras, kultur i przekonań.
300tyś subskrybentów na pewno wzięło się z nikąd.
Śmieszne teorie spiskowe?
Póki co, większość tego co mówił Max, spełniło się.
Z Woodstockiem szczególnie ;) Poza tym nie trzeba być Maxem żeby pewne rzeczy widzieć. 300tys subskrybentów? Ale o czym to ma świadczyć? Bo nie wiem na co to ma być argument? Że ludzie są naiwni? Czy też że mają podobne poczucie humoru do mnie? :P
Taki znak współczesnych czasów w których siła argumentacji schodzi na plan drugi wobec liczby lajków oraz subów.
Zaś wracając do istoty tematu to Turcja niedawno zestrzeliła rosyjski samolot za 16 sekundowy pobyt w jej przestrzeni powietrznej a teraz sama włazi z butami do Iraku oficjalnie żeby trenować żołnierzy irackich na terenie Kurdystanu.Reasumując kebaby przyszły z odsieczą kozim synom.A dokładniej to państwo członkowskie NATO kupujące tanią ropę (800mln dolarów) od fanatyków religijnych,udzielające im zaopatrzenia oraz schronienia a także szkolące rekrutów ISIS wtargnęło bezprawnie na terytorium niepodległego kraju żeby zlikwidować lub zmniejszyć kurdyjski nacisk na islamistów na granicy turecko-irackiej.
Spoko mamy sojuszników i jak tak dalej pójdzie to będziemy ich wspierać we wspieraniu tych przeciwko którym inne państwa NATO prowadzą działania zbrojne.
To odpowiedź na tekst "nikt go nie słucha".
Moim zdaniem, o ile w niektórych sprawach chrzani od rzeczy (na przykład lekceważenie Rosji, bo ni mo mniejszości lub mówienie, że RON rozpadła się przez mniejszości etniczne) tak tutaj mówi z sensem.