Lepiej żeby Lech grał w lidze europejskiej niż w naszej cudownej ''ekstraklasie'' :P
Wersja do druku
Lepiej żeby Lech grał w lidze europejskiej niż w naszej cudownej ''ekstraklasie'' :P
No tak, jedno wyklucza drugie.
Sposob w jaki "pozyskiwala" pilkarzy z innych polskich klubow przez 45 lat ;) oraz jej pseudohistorie :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Czik
http://www.youtube.com/watch?v=0VBdhTmck4o
Zacytowałbym tu naszą pioseneczkę o Legii ale ostrzeżenia nie chcę :D
Zając: przepraszam, ale argumenty w stylu "twój dziadek był komuchem" uważam za żałosne :). Już lepiej powiedzieć "bo kibicuję Lechowi" i przynajmniej prawdę się powie.
Dobrze pamiętam, że to Legia miała na tych swoich oprawach i internetowych bannerkach tekst w stylu: "mamy historię o jakiej nie możecie marzyć", czy coś takiego? :D To najwidoczniej nie odcinają się od tego.
Nie mówię, że się odcinają. To po prostu dla mnie dziecinny sposób dorabiania teorii do swoich sympatii. Tzn jak ktoś nie lubi Legii to po prostu jej nie lubi, bo przykładowo jest kibicem konkurencyjnego klubu, i historia nie ma tu żadnego znaczenia. Ja nie lubię Realu bo ma denną politykę transferową i marnuje piłkarzy... I nie udaję, że ma z tym związek jego historia, bo nie lubiłem go jeszcze zanim ją poznałem. Warto znać historię, ale nie wkręcicie mi, że lubilibyście Legię gdyby nie była faworyzowanym w PRLu klubem, albo nie lubili klubów z waszego regionu, gdyby były :).
Jezeli legia przyznaje sie i honoruje tytuly mistrzowskie osiagniete za komuny w czasach nam obecnych to oznacza ze sie nie odcina od swej przeszlosci ;) I wlasnie za taka dwulicowosc nie cierpie tego klubu ze o haniebnym szantazowaniu pilkarzy innych klubow juz nie wspomne.I to jest moj powod do antypati wobec tego klubu a nie ze "nie lubie bo nie lubie" :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Czik
P.S.Lechowi nie kibicuje lecz trzymam za nich kciuki w LE ;)
Każdy ma swoje powody żeby nie lubić jakiegoś zespołu. Nie odbieraj ich innym. Nikt Tobie nie zakazuje krytykować Real za prowadzoną politykę. Niejeden kibic Realu by Ciebie wyśmiał.Cytat:
Zamieszczone przez Czik
Ja jestem kibicem Realu :)
Widzicie co wyrabia pan hrabia Wojciechowski?
On chce żeby polonia wygrywała każdy mecz, co on myśli że to jest Barcelona która wygrywa każdy mecz.Polonia tylko raz zremisowała a już on chce wywalać trenera.
Czytaj:http://sport.onet.pl/pilka-nozna/pre...wiadomosc.html